2011. február 2., szerda

FEBRUÁR 2 - ORBÁN VIKTOR SZÉNÁJA SEM ÁLL JÓL

FÜGGETLEN PALESZTÍNA
Több mint 100 ország hagyta jóvá a független palesztin állam elismerését. Közülük több latin-amerikai ország, mint például Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Uruguay és Venezuela is elismerte a független palesztin államot, amelyhez most Suriname csatlakozott – jelentette a PressTV.
Több EU-s állam is ezek között van, de a cionista külügy erről mélyen hallgat.
PORTUGÁLOK NEM KIVÁNJÁK A ZSIDÓKAT

Több portugál politikus és képviselő tiltakozott az ellen, hogy az izraeli külügyminisztert, Liebermant (képen) beengedjék az országba, mert nemkivánatosnak tartják. (presstv és kép)
A hír zamatát az adja, hogy még a portugál kommunisták is tiltakoznak Izrael ellen, ami nem semmi. A hazai hírekben elhallgatják, hogy a portugáloknak is elegük van az EU-ból és az IMF-ből, ezért visszautasítottak mindenféle pénzbeli hitelt ezektől. Milyen igazuk van! De a derék spanyolok is ezt tették, de nálunk erről hallgat a cionsajtó.
BEN ALI EGY PISZKOS NAGY CIONBÉRENC ÉS TOLVAJ VOLT
Ben Ali, Tunézia elmenekült elnöke 1,5 tonna aranyat (az ország aranykészletét) ellopta az országból és magával vitte, ami 45 millió eurót ér – jelentette a Presstv. Ezen kívül a testőrei gyilkolták halomra a hazafiaas tüntetőket. Hallod Orbán Viktor! Jó lesz vigyázni, a cionrendőrségeddel és a terrorelhárítóiddal, nehogy úgy járjanak, mint 56-ban Rákosi ÁVO-sai. Ennyit Orbán rozoga rendszeréről, ami recseg-ropog, de úgy tesznek mintha semmi baj nem lenne.