2011. február 12., szombat

FEBRUÁR 12 - BECSÜLET NAPJA MEGEMLÉKEZÉS KÉPEI

BECSÜLET NAPJA 2011
A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) elévülhetetlen történelmi érdeme, hogy elsőként emlékeztek meg a budai várban az 1945-ös Budai Kitörésről, 1997-ben és még utána pár évig, amely a Becsület Napjaként vált ismertté. Aztán pár évre rá az I. Fidesz Patkánykormány kirekesztette (üldözte) az emlékezőket a várból. Utána ez a nap bekerült a nemzeti megemlékezések sorába és más szervezetek is folytatták ezeket a hagyományokat, mígnem pár év alatt országos szintűvé vált. Ez a nemzeti ünnep  éles választóvonal a magyarok és a vöröscionista patkányok között, akik még mindig visszasírják a szovjet időket és változatlanul ávós módszerekkel dolgoznak. Az idei év sem múlt el botrányok nélkül, mert Orbán cionhatalma nem bírja elviselni a valódi nemzeti megemlékezéseket. Sőt, a "nemzeti közmegegyezés pártja" hallani sem akar erről az évfordulóról, pedig ennek valójában állami rendezvénynek kéne lenni. Már napokkal az évforduló előtt elkezdték a tévékben a fenyegető üzengetéseket azok ellen a csoportok ellen, akik szerettek volna ilyen emlékezéseket csinálni. Bejelentették, hogy 7 rendezvényt a rendőrség betiltott, anélkül, hogy ezek neveit mondták volna, vagy pedig megindokolták volna a betiltást.
 Ilyen mocskos, zsidóbérenc rendőrsége még sosem volt Magyarországnak, mint ami most van. Ez annyit jelent, hogy ezek a fizetett rendőrzsoldosok egyértelműen  belső ellenségnek számítanak, a magyarség körében. Ez a helyzet pedig egyedül a parlamenti bűnpártoknak köszönhető, a Fidesszel az élen. 
 A szennytévék szélsőségeseknek bélyegezték meg azokat a szervezeteket, akik emlékezni szerettek volna. A legundorítóbb szöveget, egy bizonyos Földi László nevű volt cionista ügynök emlegette a tévében, aki azt mondta, hogy ha már 2 fő is megjelenik egy ilyen rendezvényen az is veszélyt jelent a rendszerre!!!! Ezt még megkontrázta a másik zsidó, Fritz Tamás "politológus" is.... Ilyen förcsögések ellenére is megtartották a rendezvényeket.  A II. kerületi Turul-szobornál amolyan Fideszes rendezvény volt, míg a vörös csürhe a szovjet emlékműhöz ment a nyálát csorgatni. Arról nem tudunk, hogy Rogán Antal, Tarlós István vagy Demszky ott lett volna a szovjet emlékmű közelében...Kép: amatőr fotók a pesti rendezvényről, amelyet a Pax Hungarica Mozgalom és a HVIM közösen tartott, a képek jól érzékeltetik a cionrendőrség aljas munkáját, akik valódi bűnözők helyett békés emlékezőket zaklattak egy buszrakománnyi zsoldossal





























































































































































































HAMAROSAN KÖZÖLJÜK
A RENDEZVÉNYRŐL KÉSZÜLT BESZÁMOLÓT
„A legundorítóbb szöveget, egy bizonyos Földi László nevű volt cionista ügynök emlegette a tévében, aki azt mondta, hogy ha már 2 fő is megjelenik egy ilyen rendezvényen az is veszélyt jelent a rendszerre!!!!”

Csúnya dolog ilyen ronda jelzőkkel illetni felsőbbrendű embertársunkat miért az az igazságot bátorkodott szemünkbe mondani. Ő igen csak tudhatja míg akad két igaz magyar, addig az Ő élősködő rendszere mindig veszélyben van.
„Ezt még megkontrázta a másik zsidó, Fritz Tamás "politológus" is....”
Túlzás lenne azt elvárni „szegény” Fritztől, hogy kenyéradó gazdáinak ne a soha el nem múló sírig tartó hűségét bizonygassa.
„míg a vörös csürhe a szovjet emlékműhöz ment a nyálát csorgatni. Arról nem tudunk,”
Ott a helyük, nem? Valakinek, valakiknek számba kellene már venni őket!
„a képek jól érzékeltetik a cionrendőrség aljas munkáját, akik valódi bűnözők helyett békés emlékezőket zaklattak egy buszrakománnyi zsoldossal”
Több megértés kellene tanusítani irányukban, két három cigánytól én is besz...nék, nem csak ők. A gazdáik által megvalósítandó cél pedig, nem a „paraszt” békéjének megőrzése. (olvasónktól)