2011. február 1., kedd

FEBRUÁR 1 - CIONRÁDIÓ EGYIPTOM ELLEN USZÍT

USZÍT AZ EMEREGGGY EGYIPTOM ELLEN
A tévék is csak a sötét és hazug beszámolókkal hülyítik a magyar nézőket. VALÓS TÉNYEKET ELTORZÍTANAK, FÖLNAGYÍTANAK ÉS NAGYON FONTOS TÉNYEKET ELHALLGATNAK!
KI KELL MONDANI, HOGY A CIONISTA BŰNÖZŐKET EL KELL TÁVOLÍTANI A RÁDIÓBÓL!
Most is uagyanazokat a hazugságokat terejsztik Egyiptomról, mint amit két éve Iránnal csináltak. Eddig az összes magyar turista, aki járt Egyiptomban mind a legnagyobb elismeréssel beszéltek a barátságos, magyarokat szerető egyiptomi népről.
CIONISTA ÜGYNÖKÖK SZERVEZTÉK MEG
A KOPTOK ELLENI MERÉNYLETET
Tudatában vagyunk annak, hogy Egyiptomban több mint ezer éve élnek békében egymással muzulmánok és keresztények, s mindkét vallás az ország kultúrájának és civilizációjának integráns részét képezi. Éppen ezért nyilvánvaló számunkra is, hogy az alexandriai robbantás az egyiptomi nemzet egységének megbontását és a vallások közötti ellentétek szítását célzó aljas cselekmény volt, amelynek elkövetése és szellemisége idegen az egyiptomi civilizációtól. (részlet a magyar külügy közleményéből a koptok elleni merényletről) A cionista terroristákra nem utaltak semmit.
KÉPMUTATÓ KÖZLEMÉNY
Mindenekelőtt abban vagyunk érdekeltek, hogy mielőbb sikerüljön elejét venni Egyiptomban az erőszak és az utcai önkényeskedés terjedésének, a hatóságok békés eszközökkel helyre tudják állítani a közrendet, majd pedig kezdődjön a politikai partnerek között olyan párbeszéd, amely biztosíthatja a társadalmi elégedetlenség orvoslásának átfogó előkészítését. Ez szociális és gazdasági reformok, valamint a demokratikus intézményrendszer megerősítése révén, az emberi jogok érvényesülése és a demokratikus politikai akaratnyilvánítás biztosítása mellett érhető el. (részlet a magyar külügy közleményéből amiben
 a MUBARAK RENDSZER MELLETT ÁLLNAK KI! Jan.30.)