2011. november 30., szerda

NOVEMBER 30 – MVSZ TÖRVÉNYTELEN MŰKÖDÉSE

HAZUGSÁG HAZUGSÁG HÁTÁN
A Magyarok Világszövetsége (MVSZ) már többször szerepelt témáink között és mindig csak a bűnügyeikkel kapcsolatban. Alábbi linken is erről volt szó, de most úgy látszik a bíróság kezd pontot tenni a szervezet csalásaira és bűnözéseire, alább olvasható.

 
Fordulóponthoz érkezett a Magyarok Világszövetsége magyarországi üldöztetése. Miután a magyarországi politikai osztály sem politikai, sem közigazgatási eszközökkel, sem a költségvetés megvonásával nem tudta térdre kényszeríteni a Magyarok Világszövetségét, most jogi ellehetetlenítésére tett kísérletet. A Magyarok Világszövetsége múlt héten nyújtotta be az Országgyűlésnek azt a 100 oldalas fehér könyvet, amellyel egyértelművé tette, hogy nincs semmilyen elfogadható érv a költségvetési támogatásától való megfosztásának. A politikum válasza gyorsan jött: ma a Fővárosi Ítélőtábla szöges ellentétben ítélkezve, megváltoztatta a Fővárosi Bíróságon született alapfokú döntést, és megsemmisítette a Magyarok Világszövetségében 2008 augusztusában tartott elnök- és elnökhelyettes választásról hozott határozatokat. Határozatát a bíróság csupán formai hibára való hivatkozással hozta meg, mondván, hogy hiába ért el mindkét tisztségviselő a titkos szavazás során több mint 95 %-os támogatást - amit a bíróság nem vitatott -, elmulasztották megszámolni a szavazatok régiónkénti megoszlását. Bár az Ítélőtábla mai határozatának írásos indoklására még várni kell, annyi valószínűsíthető, hogy ez a döntés a Magyarok Világszövetségét előrehozott választások megtartására kényszeríti, amelyre menetrend szerint 2012 augusztusában kerül sor. A történtek ékesen bizonyítják, hogy a magyarországi politikai osztály mindent elkövet a Magyarok Világszövetsége ellehetetlenítésére.
MVSZ Sajtószolgálat
BŰNÖS JOGVISZONYOK MAGYARORSZÁGON
Az fenti sajtóközlemény a legvadabb félrevezetéseket tartalmazza. Jellemző, hogy a zsidóérdekű és szellemű Kurucinfó minden megjegyzés nélkül lehozta ezeket az MVSZ hazugságokat, tehát azonosulnak Patrubány hazugságaival, hiszen az MVSZ sajtószolgálata őt magát jelenti, hiszen egy tagság nélküli fantomszervezetről van szó, amelyet hazai és külföldi zsidók pénzelnek, hogy a látszatot fönn tudják tartani, úgy tesznek mintha egy működő szervezet lennének. Jellemző a hazai ügyészségre, hogy az ilyen bűnöző szervezetet még nem oszlatta föl. Hogy miért nem? Az az alábbi képen szereplők kilétéből könnyen kikövetkeztethető.
Kép: balra Patrubány a Fidesz vezetői között székely ruhában, mintha ő székely lenne. Patrubány nevű székelyeket keseszőke-vörös hajjal nem ismerünk.. . .

Egy tagsággal nem rendelkező szervezetnek semmilyen középénz nem jár. Az MVSZ-nek csak vezetői vannak, sem itthon, sem külföldön tagsága nincs. Patrubány teljesen hülyének nézi a magyar közvéleményt, hiszen 2008-ban élő közvetítésben bárki láthatta azt a sok csalást, amit akkor elkövettek a szövetség kongresszusán, a tévék pedig leadták a csalásos elnökségi szavazásokat a híradókban. Sokadszor hangsúlyozzuk, de úgy látszik nem eleget, hogy először Patrubánynak kéne a nagy nyílvánosság előtt elszámolni azzal a múltjával, amit még román állampolgárként tett, Romániában, a román kommunista pártállam alatt. Amióta Magyarország működik, azóta tudjuk azt, hogy miket művelt egy nemlézető szervezet nevében, amely csak papíron létezik. Az, hogy ilyen Patrubány-féle figurák a magyar közéletben működhetnek, az kizárólag a hazai bűnös jogviszonyoknak köszönhető.  Kép: a négynevű Patrubány
MEDDIG TART MÉG PATRUBÁNY ÁMOKFUTÁSA?
Az MVSZ 2008. augusztus 19-én megtartott elnökválasztása alapszabály-ellenes és törvénytelen volt. Az elnökválasztási szavazásból az elnökjelölt Kvacskay Károly, és Geönczeöl Gyula elnökjelölteket kizárták. Az elnökválasztásra több ország küldötteit meg sem hívták, a felvidéki küldöttek helyett jogosulatlan személyek szavaztak. Kvacskay Károly elmondta, hogy az igazság győzött. „Szégyen, hogy egy külföldi ország titkosszolgálatának dolgozó Patrubani lehetett a Magyarok Világszövetsége elnöke. A tisztújító közgyűlés törvénytelen, alapszabály ellenes, erkölcstelen, és tisztességtelen volt. Patrubani megpróbálta szétverni a Magyarok Világszövetségét, elherdálni a vagyont, de ezt nem engedhetjük meg sem neki, sem másnak” – mondta. Az MVSZ sajtószolgálatának közleménye szerint „fordulóponthoz érkezett a Magyarok Világszövetsége magyarországi üldöztetése”. A szervezet szerint a magyarországi politikai osztály most az MVSZ jogi ellehetetlenítésére tett kísérletet, miután a „sem politikai, sem közigazgatási eszközökkel, sem a költségvetés megvonásával nem tudta térdre kényszeríteni” a szövetséget. A keddi bírósági ítélet előrehozott választások megtartására kényszeríti az MVSZ-t, amelyre menetrend szerint 2012 augusztusában kerül sor – írják. (kronika/ro)