2011. október 24., hétfő

OKTÓBER 24 - AMERIKAI TÜNTETÉSEK FOLYTATÓDNAK

A HÍRZÁRLAT IS FOLYTATÓDIK AZ AMERIKAI SAJTÓBAN
"Az egész szabadkereskedelmi filozófia tarthatatlan" - ezt nem az amerikaiak mondják, nem mi mondtuk, hanem az LMP pártvezetője mondta a Tisztelt Házban. A zsidópárt fölfedezte azt, amit Morales boliviai elnök már 6 éve kimondott és ennek értelmében folytatja a nemzeti politikáját, valljuk be, hogy sikerrel, de ezt a tényt Magyarországon elhallgatják. Amit az LMP-s kimondott azt lényegében az EU gazdasági elmélete és gyakorlata. Magyarul: ez a párt sem mer az EU ellen  kampányolni...Vona Gábor viszont fölébredt a Jobbik részéről és az EU-ból való kilépést szorgalmazta, sajnos "népszavazással", ami eleve lehetetlen ilyen bűnpártok részéről.
Kép: a Huffpost amerikai lap címondalán hozta a világméretű munkanélküliséget, amely elsősorban a fiatalokat sújtja, nem véletlen a bankok és a kapitalizmus elleni tüntetések sorozata világszerte. Azért az bámulatos, hogy a hazai helyzet sokkal rosszabb mint az amerikai, mégis itt mindenki némán sunyít és lapít,  a fiatalok jelentős rétegeiben. Az idősek nem fognak tüntetni a fiatalok miatt..
Kép: a CNN videóképén arra céloznak, hogy Néró császár is fölgyújtotta Rómát és nem akarják a gazdagok uralmát
Kép: a CNN videó baloldali táblán keresik az állami bűnözőket
Kép: a vádló munkanélküliek
Kép: Ron Paul texasi nemzeti szenátort idézik, akit elhallgat a zsidósajtó
Kép: a new yorki rendőrök brutális módon bántak el a fiatalokkal, egy rendőr egy fiatal lányt négy méterre ellökött, majd a földön vonszolták, elég sok videó mutat be hasonlókat
Kép: Chicagoban 130 tüntetőt letartóztattak, ott is hetek óta folyik a tüntetés












Kép: a washingtoni tüntetéseket teljesen elhallgatták nálunk, főleg képekben














Kép: tiltakoznak a megvásárolható politikusok ellen
Kép: október 15-én












Kép: október 18-án New Yorkban, többek között szabad szólást követeltek a tévékben
Kép: október 10