2011. október 17., hétfő

OKTÓBER 17 – KÜLFÖLDI ESEMÉNYEK KÉPEKBEN

BOLIVIÁBAN A NÉP VÁLASZTOTTA MEG A BÍRÓKAT 
Új bírókat választottak meg Boliviában, népszavazás alapján, tegnap vasárnap. Az esemény jelentősége nemcsak Bolivia életében döntő jelentőségű, hanem nemzetközi kihatásait illetően is. Morales elnök sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a választások sikeresek voltak és az ellenzéknek nem sikerült a választást megakadályozni. Több mint 5 millióan szavaztak meg kerületi és vezető bírókat. (presstv alapján és kép)
HÁTTÉR
Bolivia fényévekre jár a cionista Magyarországtól. Míg nálunk a kommunista ügyészeket és vérbírákat még húsz év után sem söpörték ki a helyükről, addig Boliviában nemcsak lecserélték a bírókat, hanem őket még a nép is megválasztotta, több jelölt közül, szavazás útján. Jó reggelt Orbán Viktor! Csak azoknak üzenjük, akik nem jártasak Bolivia belügyeiben, hogy erre a döntő lépésre azért szánták el magukat a kormány részéről, mert a bírók jelentős része korrupcióval volt vádolható és elfogult itéleteket hoztak a gazdag vállalkozók és földbirtokosok javára, akik legtöbbször szintén korrupcióban voltak bűnösök. Boliában azóta külön minisztérium is van a korrupció ellen.
IRÁN-MAGYARORSZÁG
AMERIKA IRÁN-FÓBIÁJA
MAGYARORSZÁGI CIONKÖRÖK NYILAS-FÓBIÁJA

Az iráni elnök az utóbbi időben többször fölhívta a figyelmet arra, hogy Amerika semmit sem tud rábizonyítani Iránra, ezért dühükben egy beteges Irán-fóbiával foglalkoznak. Magyarországon ugyanez a helyzet. Itt a kommunista-liberális-zsidóköröknek immár 67 éve NYILAS-FÓBIÁJA van. Mivel sokan nincsenek tisztában a fóbia nevű betegség tartalmával, ezért idézzük a szótárt, amely pontos leírást ad erről. A fóbia egy kényszerképzetes betegség. Nálunk Magyarországon ez főleg a zsidóságra jellemző. Az okait ők pontosan tudják. Tehát a fóbia beteges félelmet, beteges iszonyt és beteges irtózást jelent, olyan valós hétköznapi dolgokkal szemben, amit az egészséges emberek (ez a világ többsége!) nem így élnek meg. Tehát itt kóros betegségről van szó, amely bizonyos cionista és más országok politikai köreit jellemzi. Ide tartozik pl. a környező rablóállamok politikai vezetésének a magatartása is Magyarorszggal és Trianonnal kapcsolatban. Tehát Amerika Irán-ellenes beteges gyűlöletet érez a rohamosan fejlődő iráni nemzetállam iránt. Legutóbb is kitaláltak egy hazug történetet, miszerint Irán-i ügynökök akarták volna fölrobbantani Szaud Arábia amerikai követségét. Az egész ügy persze a CIA konyhájában lett kifőzve, ahol izraeli szakácsok adták a receptet. Ugyanez van nálunk is a zsidók és kommunisták részéről, mindennel kapcsolatban ami a hajdani hungarista korszakkal (1936-1945) van kapcsolatban. Most pl. kisütötték, hogy Csurka-Pozsgay-Dörner vezette Új Színház egy „nyilasszínház” lesz. Magyarul: magyar darabokat, magyar témákat fognak adni, magyar felfogásban és szellemben. Ettől rettegnek a belvárosi gettózsidók, mert ők még mindig abban az illúzióban ringatják magukat, hogy színházat csak zsidók csinálhatnak Budapesten és vidéken. Végezetül, ezt a gettósöpredéket két lábban kéne kibillenteni, de Magyarországtól egészen messzire...