2011. október 12., szerda

OKTÓBER 12 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

Ellopták a Guruló emlékművet a budai Millenáris parkból

A romagyilkosságok áldozatainak emléket állító úgynevezett Guruló emlékmű egyik részét lopták el szerda hajnalban a budapesti Millenáris parkból - közölte a mű megvalósításában részt vevő Arc Kft. egyik ügyvezető igazgatója. Az emlékmű fő részét képező kerékpár ellopásáról a térfigyelő kamerák felvételeket készítettek - mondta el Bakos Gábor. Láng Zsolt, a II. kerület fideszes polgármestere mélységesen elítéli "ezt a vandál cselekedetet, főleg annak fényében, hogy a kerékpár jelképe volt a rasszizmus elleni küzdelemnek". Bejelentette, hogy ha a rendőrségi nyomozás nem vezet eredményre, az önkormányzat a polgármesteri keret terhére pótolja az emlékművet. A Guruló emlékművet július közepén avatták fel Budapesten, maga az alkotás és kísérő kommunikációja arra akart rávilágítani, hogy a társadalom részét képező valamely csoport tagjai nem megbélyegezhetők, nem ruházhatók fel kollektív tulajdonságokkal. Az emlékművet kiállították a kapolcsi, a nyíregyházi Vidor és a budapesti Sziget Fesztiválon is. (origo, részlet) Kép: a kerékpár a Gödör nevű gettólakók mocskos színhelyén, a "gödör"-nél
Még azt sem tudni kik voltak a cigánygyilkosok...Azt meg végképp nem tudni – de sejteni lehet –, hogy kik adtak megbízást a bérgyilkosoknak (Csótány, Öszödi Böszme és társai), még a tárgyalás be sem fejeződött, de cigányemlékművet azt már csináltak. Jó vicc lenne, ha fémtolvaj cigányok lopták volna el a „kerékpárt”. Ez nekik amúgy is az egyik ipari tevékenységük. Mármint a kerékpárlopás.
JÓL TELJESÍT A KORMÁNY....HURRÁ!.............HURRÁ!................HURRÁ!
Már van három szóvivője a kormánynak...Lehet, hogy még több is lesz?
Kép: Selmeczi a Fidesz szóvivő














Kép: Gíró-Szász a kormányszóvivő














Kép: Szíjjártó Orbán Viktor szóvivője
















Kép: és maga "Józan Viki" a kormányfő, aki rávezetett bennünket a "görgög útra"








NARANCSKÖZTÁRSASÁG HAJLÉKTALANJAI 
Kép: az MTI jobban tette volna, ha kép helyett adatokat közölt volna. Például azt, hogy azok a hajléktalanok, akik erdőkben, lépcsőházakban, szemétdombok környékén, aluljárókban és egyéb helyeken laknak, azoknak hová, milyen címre kézbesítik a kérdőíveket? Ugyanis az KSH azt mondta, hogy ezeket a népszámlálási íveket, csak lakásokba viszik ki a biztosok. És mi van azokkal, akiknek se személyi igazolványuk és se TB kártyájuk nincs?! Ha valaki azt hiszi hogy ilyenek kevesen vannak, azok nagyon tévednek. Sőt, olyanok is vannak szép számmal, akik hamis személyi igazolvánnyal élnek és sehol nincs bejelentett lakásuk. Az ilyen finom kérdéseket kellett volna az MTI-nek körüljárni. Azért kiváncsiak leszünk, hogy a lakásadatok alapján hány lakásnélkülit fog kihozni a KSH?