2011. február 6., vasárnap

FEBRUÁR 6 - A CIONISTA FÁRAÓ VAGYONA ÉS TOLVAJLÁSAI

MUBARAK A CIONISTÁK PROGRAMJÁT HAJTJA VÉGRE
Mubarak ugyanazt az ÁVO-s zsidópolitikát folytatja, amit nálunk is csinálnak. Azért nyitotta meg a bankokat, hogy a zsidó üzleteknek ne legyen nagyobb kiesése, ezzel visszacsalogassa az embereket a munkába és hogy ne foglalkozzanak a tiltakozásokkal. Kép: éjszakai tábor a Szabadság-téren


HALLGATNAK A GÁZVEZETÉKRŐL
Minden hírben hallgatnak az átvágott és fölgyújtott gázvezetékről. Az első hírben 20 méter magas lángokat mondtak, ezt szorozzuk be tízzel legalább. A neten lévő videó szerint tovább ég a gáz, nem is tudják elfojtani. Hírek szerint a tömegek közé sok zsidó ügynök és provokátor is került. Kép: a 13-dik napon Mubarak titkosrendőrei banditák segítségével
SZÉTVERTÉK A NEMZETKÖZI SAJTÓKÖZPONTOT, hogy ne kerülnek ki pontos adatok a világba. (presstv kép)
A CIONISTA ÜGYNÖK HATALMAS VAGYONAI
Erről is hallgatnak a hírekben! Csak a PressTV írta meg, hogy Mubaraknak 70 milliárd dollár körüli vagyona van.... Bankszámlái vannak brit és svájci bankokban, amiről a The Guardian számolt be pénteken. Ingatlanai vannak Londonban, New Yorkban, Los Angelesben és végig a Vörös-tenger partján. (A cikk részletezi a pontos adatokat amerikai kutató adatai alapján, amit a CIONISTA FÁRAÓ és családja összeharácsolt magának, sok korrupcióval is. Szerk.) Kép: Mubarak és maffia családja.
Kép: a cionügynök és felesége











 Kép: Mubarak gyerekei














VIHAR ELŐTTI CSÖND
Az egyiptomiak tolvajnak tekintik Mubarak egész családját is. Vannak beszámolók amelyek szerint a család vagyona több mint mint Bill Gates-é, aki pedig a leggazdagabb ember a világon. Hosni Mubaraknak évente 50 ezer dollár volt a fizetése. Mubarak a fiaira és a klónjaira felhalmozott 30 év alatt közel 50 milliárd dollárt. Tehát HOGY LEHET A KIFOSZTOTT EGYIPTOMI NÉPNEK BÉKÉS MÓDON MEGOLDANI ezt a kérdést? 
 -teszi fel a kérdést egy szakértő. A tévének nyilatkozó szakértő szerint, ha a hadsereg nem áll a nép mellé, akkor abból katasztrófa lesz.

MAGYARORSZÁGRA IS ÉRVÉNYES AZ EGYIPTOMI PÉLDA
ITT IS VIHAR ELŐTTI A CSÖND
RESZKESSETEK CIONISTÁK!
LESZ MAJD MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS!