2011. július 30., szombat

JÚLIUS 30 – NORVÉG TERRORRÓL A RÁDIÓBAN

NORVÉGIÁBAN GYILKOLNI SZABAD
NORVÉGIÁBAN VALLATNI NEM SZABAD
Ma a rádióban egy pszihológust és Nógrádi György biztonsági szakértőt kérdezték meg a norvég mészáros esetéről. Közelebb ők sem jutottak a megfejtéshez, de volt néhány figyelemre méltó kijelentésük.

Nógrádi elképesztően szerencsétlennek tartotta a rendőrséget. Késtek az elfogással, nem volt csónakuk, de amikor szereztek az is elromlott, a rendőröknél nincs fegyver, a robbanószereket nem ismerik és a külföldi tévék helikopterei hamarabb értek a sziget fölé, mint a rendőrség. Nógrádi kimondta, amit naponta ezerszer kéne kimondani, hogy Európában a multikulti  gyakorlata nem működik. Ezt már három államfő kimondta a németeknél, az angoloknál és a franciáknál is. De a spanyoloknak is elegük van a románokból, az olaszoknak a libiai menekültekből, stb. Nógrádi a vallatási módszerekkel is elégedetlen. Azt mondta, hogy más országokban már „kiverték” volna a gyilkosból a vallomást. A pszihológus azt mondta, hogy lehet hogy a szigetre egyedül ment gyilkolni, de hogy az előkészítésben többen voltak, az biztos. Azt is mondta a szakember, hogy ez a 32 éves gyilkos nem őrült és elmebeteg, hanem beszűkült tudata volt, aki csak a saját beteges terveiben hitt. Azt is mondta, hogy jó hogy nem engedték meg neki az saját tervezésű egyenruhájában való bírósági meghallgatását, mert ezzel csak igazolták volna az ő akaratát. Ha pedig nyilvános lett volna a tárgyalás, akkor másokat is meggyőzött volna a nézeteiről és felolvasta volna mind az 1500 oldalas irományát. Nógrádi ismertette  ezt a szöveget, ami szerinte három részből áll. Az első részben Európa muzulmán megszállását ismerteti ami ellen Európa nem tud védekezni. A második részben ismerteti az európai szervezeteket, amelyek a muzulmánok ellen lépnek föl. A harmadik rész a legveszélyesebb a szakértő szerint, mert ebben a terror eszközeit és módszereit ismerette. Föltették az adásban is a kérdést, hogy miért nem bevándorlókat ölt meg? Miért norvégokat? Persze erre nem tudtak választ adni, de ahogy elnézzük a fiatal áldozatok képeit, ezek közel negyede mind külföldi színesbőrű bevándorló. Végül Nógrádi megemlítette Theo Sarrazin, német bankár könyvét, amelyet először elhallgattak és üldöztek, s amikor a társadalomban széles elismerést kapott, akkor nem győzték a tévékbe hívni, hogy beszélgessenek vele. Mondanunk sem kell, hogy Sarrazin könyvét nálunk nem akarják kiadni és tévéműsorba sem hívják meg hozzánk. Pedig ezek után ez igazán hasznos lenne és be lehetne neki mutatni a hazai cigányság díszvirágait is, a cigány késes, baltás, kardos és láncfűrészes gyilkosokat, hogy velük kapcsolatban milyen ötlete lenne? Ezek a cigány mészárosok már sokkal több magyart gyilkoltak meg az elmúlt húsz évben mint a norvég mészáros. De erről a világ semmit sem tud. Kép: a mészárost kocsikáztatják
A legújabb hír az, hogy a rendőrség elmondta, hogy a gyilkos úr vallatása közben mindig megkérdezik tőle, hogy nem-e szomjas vagy éhes-e? Vagy tartsanak-e egy kis szünetet? A gyilkos úr kérése az volt, hogy videóra vegyék a vallomását. Egy mai tévéműsorban pedig a halálbüntetés visszaállítását emlegették. Bezzeg Iránban ilyen mocskokkal nem vesződnek, azonnal kivégzik a kábítószeres, nemi erőszakos gyilkosokat. Mellesleg Nógrádi is megjegyezte, hogy az ilyen gyilkos nem érdemli meg azt, hogy a társadalom életben tartsa évekig és költsenek rá.