2011. július 12., kedd

JÚLIUS 12 – ÉLJENEK AZ EGYIPTOMI SZABADSÁGHARCOSOK

EGYIPTOM NEM ADJA MEG MAGÁT
Felrobbantották a gázvezetéket Egyiptom és Izrael-Jordania között. A robbanást hatalmas tűz követte. Ez volt a negyedik akció ebben az évben a gázvezeték ellen. Izrael Egyiptomból kapja a gázszükségletének 40%-át, Jordánia pedig 95%-át. (TT)
Érthető, hogy Izrael-USA (USRAEL) miért nem támogatja az egyiptomi ellenzéket. Mubarak gengszter rendszere alatt nyugodtan zsebelhették be a zsarolásból eredő hatalmas hasznot az izraeli hódítók. Most pillanatnyilag kavics került a fogaskerekek közé és nyikorog ám szüntelenül. (tudósítónktól)
HÁTTÉR

A fentieknél sokkal mélyebb és súlyosabb az amerikai helyzet a Közel-Kelettel kapcsolatban, hiszen az egész térségből már csak két-három Amerika-bérenc, reakciós állam maradt, amelyeknél szintén megjelentek a világosságot követelők, akiket még üldöznek. A fentiek fényében kiderül, hogy Mubarak és gyilkos bandája, az állami bűnözők sokkal nagyobb bünözők voltak, mint ahogy ez tőlünk eddig látszott és ezt az egyiptomi tüntetők is fölismerték, ezért nem teszik le a tiltakozás fegyverét az átmeneti katonai kormány ellen, amelynek az a célja, hogy húzza az időt Mubarak bíróság elé állításával, mert ki akarják várni a novemberi választásokat. Addig viszont még sok az idő és sok minden történhet Egyiptomban és a térségben is. Többek között a Palesztín államot addigra kikiáltják. Izrael most újabb trükköt eszelt ki, hogy provokációkat és ürügyet szítson a térségben. Azt találták ki, hogy a LIBANON-hoz tartozó tengeri rész az az ővék, mivel kiderült, hogy a tenger alatt jelentős olajmezők vannak. Forró lesz a helyzet még évekik Afrikában és a Közel-Keleten Amerika és Izrael számára, de ebben a térségben Egyiptomnak lesz kulcsszerepe. Kép: Mubarak a főbűnöző