2011. július 21., csütörtök

JÚLIUS 21 – A ZSIDÓK A CSONTOKAT SEM TŰRIK MEG

ÚJABB BOSSZÚ RUDOLF HESS ELLEN
MÁR A CSONTJAITÓL IS RETTEGNEK A ZSIDÓK
Az AP jelentette BERLIN -ből: Adolf Hitler helyettesének, Rudolf Hessnek a csontjait eltávolították egy kis bajor városból, hogy az ne váljon búcsújáróhelyévé a neonáciknak. Szerda hajnalban a munkások exhumálták Hess csontjait a sírból, a Wunsiedel -i temetőben, majd elhamvasztották a maradványokat és szétszórták a csontokat titokban egy tóban, amelynek neve és a helye TITOKBAN VAN TARTVA – mondta a temető rendszergazdája, Andreas Fabel, az Associated Pressnek.

Hesst 1941-ben fogták el, amikor ejtőernyővel a Skóciába men egy küldetésre, hogy tárgyaljon Nagy- Britannia és Németország közötti békéről. A kísérletet Hitler lefújta és Hess később azt mondta a brit hatóságoknak, hogy a náci vezér semmit sem tudott az ő küldetéséről. Az elmúlt években, Hesst úgy tekintették mint egy mártírt a szélsőjobb körökben. Több ezer neonáci használta fel a Halálának évfordulóját mint egy alkalmat arra, hogy nagygyűléseket tartsanak Wunsiedelben - közel a cseh határhoz – és ez gyakran fókuszpontba került. A legtöbb ilyen gyűlést már betiltották, mivel szigorúbb törvényeket hoztak 2005-ben, de a sír továbbra is vonzza a szélsőjobboldali szélsőségeseket a városba.A bérleti szerződés a temetkezési helyen októberben kerül megújítására a Hess rokonokkal és evangélikus egyházi hatóságokkal. A város úgy döntött, hogy a legjobb eltávolítani a maradványokat – mondta Fabel. "Ezzel mindkét oldal egyetértett" – mondta. (AP és kép)

Meggyőződésünk, hogy ezt a halottgyalázó döntést nem a város hozta, hanem a nemzetközi zsidószervezetek. Ez a tett további indulatokat fog kavarni a német nemzeti oldalon. Hessnek Magyarországon is nagy tisztelőtábora van. Sőt, még annál is nagyobb. Nem elég az, hogy Rudolf Hesst ártatlanul hurcolták meg Nürnbergben, mert semmilyen bűnt nem tudtak rábizonyítani. Nem elég az, hogy berlini börtönében kivégezték 1987-ben (egy villanydróttal fojtották meg). Most még a sírját is megszüntették és a csontjait is eltüntették....Ezt talán jóváhagyta Hess családja és az evangélikus egyház?