2011. július 28., csütörtök

JÚLIUS 28 - A NORVÉG MESE FOLYTATÓDIK

A CIONISTA MÉSZÁROS
Megjegyzésünk kékkel közbeszúrva!

"Most befejeztem". A Verdens Gang című norvég lap (Az MTI elhallgatja, hogy egy szennylapról van szó! Amit nálunk bulvárlapnak emlegetnek.) csütörtöki száma szerint ezek voltak Anders Behring Breivik első szavai az Oslóhoz közeli Utoya szigetén rendezett múlt pénteki vérfürdő után, amikor a rendőrök őrizetbe vették. A 32 éves gyanúsított ezután egyfolytában beszélt - folytatta az újság, de a cikkből nem derül ki, miket mondott pontosan. (Hát persze, mert a rendőrség a lényeges információkat elhallgatja!) A rendőrség - amely csütörtökön nem óhajtotta megerősíteni a lap információit - előző nap beszámolt az őrizetbe vételről, megjegyezve, hogy Breivik nem tanúsított ellenállást. (Ez egy röhejes mondat, hiszen féltette a bőrét ez a cionista patkány a kommandósokkal szemben.) Az NTB norvég hírügynökség rendőrségi forrásokra hivatkozó csütörtöki jelentése szerint másodpercekkel az őrizetbe vétel előtt a közelben tartózkodó elitegység tagjai már célba vették a férfit, hogy ártalmatlanná tegyék vagy megöljék. Amint azonban az egyik rendőr meggyőződött arról, hogy Breiviknél nincs fegyver, és nincs rajta robbanószerkezet, a tűzparancsot az utolsó pillanatokban visszavonták. (Igen gyanús ez a szöveg is. Talán még lövöldözött a fiatalokra és megvárták még abbahagyja?)  Az elitkommandó vezetőjének, Haavard Gaasbakknak az elmondása szerint nem sokkal azután, hogy a szigetre értek, és közeledtek a lövöldözés helyszíne felé, odakiáltottak, hogy "Rendőrség! Fegyverrel vagyunk!". Ezután egy fás helyről előjött Breivik feltartott kézzel, fegyvere 15 méterrel mögötte letéve. A rendőrség szerint ekkor 18 óra 27 volt, egy órával és egy perccel azután, hogy a helyi rendőrség az első riasztást kapta, s körülbelül nyolcvan perccel azután, hogy a norvég média szerint a mészárlás elkezdődött. (MTI)
 Arról viszont hallgatnak ebben a hírben, amit nálunk bemondtak, hogy nem is volt a rendőrségnek ilyen készenléti alakulta és először autóval mentek oda, aztán csónakkal, ami "elsűllyedt" és találtak egy másik csónakot, majd a végén egy helikopteres kommandó szállt ki - állítólag. De azt is mondták, hogy mire a rendőrkommandó odaért, előtte már a levegőben ott köröztek a külföldi tévék helikopterei. Az egész ügy legalább annyira büdös, mint a 2001-es WTC tornyok fölrobbantása körüli hazugságok. Kép: a zsidók hercegét szállítják

MEGVÁLASZOLATLAN KÉRDÉSEK
Ma 13.00-kor kezdődne (a cikk a tárgyalás napján készült. A szerk.) a norvég tömeggyilkos kihallgatása zárt ajtók megett, de a tettes nyilvánosságot akar és szabadkőmíves egyenruhájában szeretné tudatni a világgal nézeteit és tettének indítóokait. Viszont a rendőrség mindenáron elakarja kerülni a nyilvánosságot - közölte a rendőrség szóvivője. Tulajdonképpen mitől kell tartani egy ilyen esetben a hatalomnak? Mi lehet kényelmetlen az uralkodó elitnek? Miért nem mernek szembenézni egy mindenki általt gyűlölt és elvetemült gonosszal? Talán attól tartanak, hogy valami vagy valaki lelepleződik a kihallgatás alatt?(olvasónktól)
KI LEHETETT A MEGÖLT RENDŐR?
Kép: a VG norvég lap képe, amely az autóban robbant bomba hazugságát leleplezi

Továbbra is kérdőjel a szigeten megölt rendőr kiléte, aki "túlórában" valakik által fel volt bérelve a rend fenntartására. A rendőség a harmadik napon ismerte be, hogy meghalt, de se fényképét, sem a szokásos testületi gyászt nem eszközölték ki eddig. Aztán valaki megkérdezte, hogy miként lehetséges az, hogy belül a kormányépületben összeomlott egy rész, de a külső fal sértetlen? A válasz egy nagy "nem tudom" volt. Máig sem tudják, hogy egy vagy több bomba robbant a kérdéses időpontban. Többször közölték már, hogy korábban meglátogatott több szélsõséges pártot a gyilkos, de jelenleg semmiféle pártban nem volt jelen. A rendőrség láthatóan mindenáron el akarja kerülni egy csoport részvételét az ügyben. A magányos terroristákat sokkal könyebb kezelni. Viszont a szabadkőművesekhez való ragaszkodása letagadhatatlan. Stockholmban éjfél után három robbanás rázta meg a levegőt. Az egyik szigeten valakik felgyújtottak egy négyszintes luxusvillát. Az épület teljesen leégett. Az EXPRESSEN lap szerint nincs tudomásuk róla, hogy lenne valami köze ennek a norvégiai merénylethez. A villa tulajdonosai nem tartózkodtak odahaza. Világunk zavarokkal küszködik, de véletlenek itt sincsenek, mert a zűrzavart emberek és embercsoportok érdekszövetsége idézi elő. (tudósítónktól)
Kép: a felgyújtott svéd villa, amit a hazai hírekben elhallgattak




A hazai hírekben legalább kétszer is elmondták, hogy a norvég mászáros  Izrael mellett állt ki többször is írásaiban, az anyjával élt együtt és a homoszexuálisokat pedig pártolta. A cionista bérgyilkos főbb ismérvei....A szerk. Kép: a norvég VG lap szerint akiket nem találnak, mert megölte őket a cionista  mészáros a vízben