2011. július 23., szombat

JÚLIUS 22 - CIONISTA VOLT A NORVÉG TERRORISTA

MEGINT LEBUKTAK A ZSIDÓK, DE MOST NAGYON
KIDERÜLT, HOGY A NORVÉGOK MIÉRT BESZÉLTEK ZAVARODOTTAN
CIONISTA VOLT A TERRORISTA

Kép: ezt a képet adta le a Hír-TV a 17 órás híreiben


Az események összefüggéséből kiderült, hogy miért nyilatkoztak zavarosan a norvégok? Azért, mert ők már az elején tudták a 32 éves terrorista múltját és próbálták "szélsőjobboldali" színben föltüntetni. A muzulmánellenesség ebbe még valahogy belefért. Csakhogy ma a 17 órás Hír-TV képei és szövegei ennek az ellenkezőjét sugallták. Mutatták a mellékelt képpel,  hogy a gyilkos szabadkőműves, akit korábban "kizártak" a szélsőséges nézetei miatt a szabadkőműves páholyból....Ez már egy nagy hazugság, hiszen a zsidó-szabadkűműves szervezetek a legszélsőségesebbek, a történelmi tények szerint. Amit a tévében nem mondtak, abból kezd kiderülni az összefüggés. Miért éppen Norvégiában történt ez a zsidóterror? Mert Norvégia is támogatta a független palesztín államot és a tévében is bemondták, hogy egyes cégek bojkottot hirdettek Izrael ellen. Közben a gyilkosról kiderült, hogy a netes oldalakra és blogokra ahová irogatott, azok mind Izrael-barát, cionista oldalak voltak. Elég csak megnézni a két cionista oldalt:


Kép: előző nap a szigeten lévő transzparens

Most már kiderül az is, hogy miért egyedül vállalta ezt a merényletet? Mert fanatikus CIONISTA és SZABADKŐMŰVES volt....Most már csak az lesz a kérdés, hogy Izrael mikor fogja ezt az ügyet elismerni? Mert a megrendelés onnan jöhetett...A Kurucinfo köztudottan zsidó oldal, azok hivatkoznak Israel Shamir netes szövegére, aminek részletei alább olvashatók.
Ez egy ködösítő zsidó szöveg, amely Izraelt kihagyja a témából....

Kép: a képről alul már nem fért rá, de ott "konzervatívnak" állította be magát, az adatlapján
Most már az is sejthető, hogy a gyilkos blogos adatlapja csak megtévesztésül szolgált. Ebben "kereszténynek" és "konzervatívnak" tüntette föl magát. Ez is csak ürügy volt arra, hogy a norvég hatóságok szélsőjobboldalinak nevezzék.
Israel Shamir: A Norvégia-i tömeggyilkos, Anders Behring Breivik anti-rasszista, homoszexuális és Izrael-barát
Néhány megjegyzés és ideológiai hátterét az oslói robbantóhoz és Utoya -i lövöldözőhöz. Norvég források azonosították azt a férfit, aki rendőrnek öltözött és több mint 80 ártatlan fiatalt megölt Utoya [Utřya] szigetén, a 32 éves Anders Behring Breivik. Ő is azt állította, hogy ő robbantotta a bombát Oslóban, aminél eddig hét ember meghalt. Az elkövető rendszeresen beírt több norvég internetes oldalra, blogra, amit Hans Rustad működtetett, aki egy baloldali újságíró. Hans Rustad zsidó és rendkívül cionista és óva int az iszlamizálás ellen az erőszak és más kapcsolódó problémák ellen, ami a muszlim bevándorlás következménye. Rendszeres hozzászóló a blogjában, természetesen többé-kevésbé megossza a véleményét. Ők képviselik azt az ideológiát, ahol fontos az etnikai szempont. A nyugati kultúra és a demokratikus értékek megőrzését tartják fontosan és ennek legfontosabb ellenérve a bevándorlás. A retorikájuk és a tevékenységük középpontjában az iszlám és a muszlimok állnak, más bevándorló csoportok is, mint a vietnamiak, kínaiak, a nem muszlim afrikaiak és más csoportok. Ez a jelenleg legnépszerűbb nézet a bevándorlás-ellenes európai mozgalmaknál, amit Geert Wilders Szabadság Párt, a Dán Néppárt és amit a svéd demokraták képviselnek. Németországban az úgynevezett "mozgalomért", amilyen a Pro- Cologne (Kölnért) az egyik legaktívabb, valamint számos új, a közelmúltban létrehozott pártok hasonló ideológiája. Angliában az EDL kapcsolódik ehhez az ideológiához, valamint más csoportok, mint a SIOE és a helyi szervezetek. A dán Free Press társadalom, a Sappho magazin és mások. Ne feledje, hogy a SIOE ezt a jelszavat használja: "A rasszizmus a legalacsonyabb formája butaságnak! Iszlámellenesség a józan ész csúcsa". (Shamir Yahoo Groups, részletek)
Kép: Gates of Vienna blogból