2011. július 15., péntek

JÚLIUS 15 – A VATIKÁNI SÁTÁN HARCA JÉZUSSAL

MIÉRT TÁMADJA A VATIKÁN WILLIAMSON PÜSPÖKÖT ÉS A SZENT PIUS TÁRSASÁGOT?
Richard Nelson Williamson (képen), a Szent X. Pius társaság püspöke. 1988-ban kizárták a katolikus egyházból, mert engedély nélkül szentelte föl Marcel Lefebvre érsek. 2009 januárjától visszafogadta az egyház. (XVI.Benedek) Azért támadják őket, mert, csak Jézus tanítását (IGAZSÁG) fogadja el és tanítja, valamint nem tér le az Igazság útjáról. Richard Williamson Svájcban végezte el a Szent X. Pius Szemináriumot és 1976-ban szentelte fel őt Marcel Lefebvre püspök. A Szt X.Pius Testvériséget 1970-ben alapította Freiburgban Marcel Lefebvre fr. érsek, aki nem ismerte el érvényesnek a II.vatikáni zsinatot.
Miért nem ismerte el a II. Vatikáni Zsinatot Lefebvre?
Mert a zsinatot kezdeményező XXIII. János pápa célja nem valósult meg, miszerint CSAK JÉZUS IGÉJE lehet a tanítás! Ennek értelmében, az addig betoldott zsidó magántákolmányokat, mint pl. a zsidó ószövetség és különböző zsidó ömlengések önmagukról, ezeket ki kell vetni a Tanításból. Mint tudjuk, XXIII.János pápa életével fizetett az Igazságért való kiállása miatt, majd helyére tették a zsidórabbi VI.Pál-t, aki nemcsak visszaállította a hazug zsidó betoldásokat, hanem még fel is mentette a zsidókat az Isten-gyilkosság vádja alól. Lefebvre francia érsek ezért hozta létre a Szent Pius Társaságot 1970-ben, amihez csatlakozott minden olyan pap, aki csak Jézus Igéjét fogadta el tanításként. Richard Williamson angol püspök ennek a Szt Pius Társaságnak lett később a püspöke.
A történet folytatása napjainkig húzódik

Lefebvre érsek, a Pius Testvériség alapítója a Vatikán tilalma ellenére szentelt fel 4 püspököt, melyért II. János Pál pápa 1988-ban kiközösítette Lefebvre-t és a négy püspököt. XVI. Benedek pápa megsemmisítette a kiközösítést is, valamint a II.Vatikáni zsinatot is érvénytelenítette. Valójában arra hivatkozott, hogy azért kellett érvényteleníteni, mert tele vannak fordítási hibával. Ugyanakkor azt is közölte, hogy bármilyen vatikáni kiadmány érvényes erejűnek csak akkor tekinthető, ha az EX-KATEDRA egyértelmű kinyilatkoztatás. Amit utoljára 1951-ben tett a pápa, amikor Szűz Mária Mennybemenetelét hitelesítette. Azóta a pápák semmit sem nyilatkoztattak ki, Ex-Katedra módon. (olvasónktól)
TUDATHASADÁSOS ÁLLAPOTBAN A PÁPA
XVI.Benedek pápa, aki korábban évtizedekig a Vatikán fő ideológusa volt, a hittani kongregáció élén, mióta pápa lett teljesen meghasonlott önmagával és szavai, tettei teljes ellentmondásban vannak egymással. Amíg II. János Pál pápa teljesen a zsidók szolgálatában állt, addig Benedek ingadozik ide-oda és nem tudja hová álljon? Most már a haramadik Jézus életéről szóló könyvet adja ki, amelyekben lényegében a zsidókat mindenben fölmenti és nem a valódi Jézust állítja az emberek elé. Lényegében itt van a kutya elásva. A pápák már régen nem Szent Péter utódai, hanem Saul rabbi hazugságait variálják. Ezért hiteltelen a mai katolikus egyház és semmi tekintélye nincs.
Kép: Erdő Péter rabbi kezel a másik rabbival a Magyar Kurír képén