2011. július 15., péntek

JÚLIUS 15 – CHAVEZ HUMALA TALÁLKOZÓ LESZ

A PERUI ELNÖK MEGLÁTOGATJA CHAVEZ ELNÖKÖT
Szeretném meglátogatni őt és látni a barátomat, és ha beszélhetünk nyugodt módon nyíltan, mint két testvéri nép vezetője, akiket nem csak a múlt, mint (Simon Bolivar), de a jelen is összeköt - mondta Humala elnök a Telesur tévében. Humala ma hajnalban érkezett Venezuelába, hogy meglátogassa Caracasban néhány órával később Chavez elnököt, akit megoperáltak június 20-án rákos daganattal és ezt követően kezelésben volt része. "Barátok vagyunk és tudjuk, hogy nem fog ki rajtunk egy egészségügyi probléma" – mondta Humala.  (opinion, részlet és kép) Kép: Chavez és Humala egy korábbi képen
HÁTTÉR
Humala perui elnök választási győzelme után délamerikai körutat tett több országba és ennek utolsó állomása lett volna Venezuela, de Chavez elnök időközben beteg lett és kórházi kezelését Kubában csinálták.
ERŐSÖDIK AZ INDIÁNOK SZÖVETSÉGE
Alakul szépen az indián államok szövetsége. A zsidók (sátánfattyak=diaboló) szétdarabolták őket, de az indiánok EGYSÉGRE LÉPNEK. Mint ahogy Jézus tette, EGYEK VAGYUNK - mondta. Ez már a konkoly-búza szétválasztása, külön, egységbe lépnek az Igazak és szétválnak a gazoktól. (olvasónktól)