2012. február 5., vasárnap

FEBRUÁR 5 - PATRUBÁNY VÉGSŐ ÁMOKFUTÁSA

EZ A HARC LESZ A VÉGSŐ . . .
Kép: Patrubány

Az alábbi hírekből az derül ki, hogy az MVSZ illegális elnöke, Patrubány Miklós (+ sok keresztnév) évekkel ezelőtt megkezdett ámokfutása a vége felé közeledik. Eddigi sötét tetteit a hazai sajtó figyelmen kívül hagyta, de el fog jönn a pillanat, amikor összecsapnak a hullámok a szélhámos feje fölött. Persze ezt is csak Magyarországon lehet megtenni, ahol a cinkos zsidósajtó elhallgatja az MVSZ sötét ügyeit. De most ki fog borulni Patrubány szennyese, ahogy az alábbiakat olvassuk a hírekből.
PATRUBÁNYNAK NEM LESZ
SIKERE ERDÉLYBEN
Az MVSZ elnöke választógyûlést szervez Kolozsváron február 11-én. Újraválasztása érdekében attól sem riadt vissza, hogy több éve elhunyt személyeknek küldjön meghívót. A kegyeletgyalázás mellett azt az arcátlanságot is látni kell, hogy az elmúlt négy évben az erdélyi MVSZ szervezet semmiféle gyûlést nem tartott. Csak most, az elnökválasztás közeledtével lenne szüksége Patrubánynak a szavazatokra. A halottakéra is, amint a kiküldött meghívók bizonyítják. Erdélyi Péter (Erdélyből)

Képre kattintani, nagyobb mérethez!
Patrubány Miklós csúszását, amely szabadesésbe ment át nem lehetett megállítani. Nem elég kivülrõl megítélni az MVSZ-t. Ezt belülrõl is látni, tapasztalni kell, hogy ez a nagyrahivatott szervezet hogyan mûködik. Elég ha annyit mondok, hogy az elnök nagy általánosságban nem válaszolt a levelekre. Aki csak egy kicsit is zavarta az elnököt, azokat félreállította. Új tagokat vett fel, hatalmának megtartása végett, mondanom se kell, alapszabályellenesen. Jegyzõkönyvek nem keszültek, csak valami, ami határozatok listájának nevezhetõ dokumentum. Több országban puccsozott, még akkor is ha erre nem volt szüksége, mert az ottani vezetõség jelezte, hogy félreáll. Országos konfliktusokat importált és MVSZ-en belüli ellentéteket exportált az úgynevezett országos vagy regionális tanácsokba. Erre a szervezetre is illik a mondás: nem lenni hanem látszani. Most a FIDESZ felelõsségére nem kívánok kitérni. Nádasdi István (Az MVSZ Szabályzat-felügyelõ Bizottságának tagja, Belgium)
Az MVSZ Szabályzat-felügyelõ Bizottsága és az Etikai Bizottsága részére
Megkeresés: Panasz
Illetéktelenül, szabálytalanul és megtévesztõen kísérelték meg összehívni a Magyarok Világszövetsége erdélyi tagjait A mellékelt, KTErEj.2012.0001 számú, Budapest-Kolozsvár, 2012. január 12-én keltezésû, Patrubány Miklós aláírásával ellátott, Magyarok Világszövetsége 1 körfeliratú bélyegzõvel lepecsételt, Magyarok Világszövetsége Kárpát-medencei Térség – Erdély fejlécet viselõ, Küldöttválasztó közgyûlést összehívó levél a Magyarok Világszövetsége erdélyi tagjaihoz címû irat, (a továbbiakban összehívó levél), révén, illetéktelen szervezet és tisztségviselõ, szabálytalanul és megtévesztõ módon kísérelte meg összehívni az MVSZ erdélyi tagjait. Az illetéktelen, szabálytalan és megtévesztõ összehívási kísérlet jog szerint semmis, az ilyen összehívó levelet és az abban megfogalmazottakat törvénytisztelõ ember természetesen visszautasítja, tehát a meghívásnak sem tesz eleget, így az összehívó levélben megjelölt helyszínen és idõpontban esetlegesen összegyûlõ személyek az MVSZ erdélyi tagjai nevében semmiféle szabályszerû döntés, határozat meghozatalára, választásra nem jogosultak, tehát az MVSZ erdélyi küldötteinek és pótküldötteinek négy éves megbízással való megválasztására sem. Jelen Megkeresés az MVSZ alapszabály 37. § 2. bekezdésének megfelelõen azért készült, mert alapszabály szerint az MVSZ Szabályzat-felügyelõ Bizottsága ellenõrzi és vizsgálja, hogy az MVSZ keretében mûködõ tisztségviselõk (jelen esetben Patrubány Miklós MVSZ elnök) – az MVSZ ügyeit vagy tevékenységét érintõ – írásbeli megnyilatkozásai összhangban vannak-e az MVSZ alapszabályának rendelkezéseivel és azok szellemével. (részletek körlevélből)
PATRUBÁNY HÜLYÉNEK NÉZI A TAGSÁGOT
Elképesztő vad hazugságokkal teli Patrubány  fenti levele. Hogy mekkora a baj, azt az is jelzi, hogy Patrubány előre sejteti, hogy nem lesznek elegen a szavazáson. Ez előre tudható... Patrubány szélhámossága abból is látszik, hogy az MVSZ honlapjára évek óta nem képes föltenni a szervezet alapszabályát és választási szabályát. Persze ebben a bíróság és ügyészség is bűnös, mert erre KÖTELEZNI KELLENE minden társadalmi szerevezet. Ma ott tartunk, hogy nemcsak a társadalmi szervezeteknek, de a pártoknak sincs fönn a honlapjukon az alapszabályuk. Miért nem teszik ki? Azért, mert ha ezeket elolvasnák az emberek, abból kiderülnének a hatalmas csalások. Átlátszó csaló az MVSZ elnök. Egy csapással több legyet is akar ütni. Küldöttközgyűlést hirdet meg, miközben a kongresszushoz akar anyagi támogatást szerezni és további pénzgyűjtési akciókat hirdet meg. Nagyon reméljük, hogy az erdélyi magyarok észhez térnek, kinyílik a szemük és nem adnak egy huncut fillért sem a csaló szélhámosnak, aki eddig sem számolt el a szervezet sötét pénzügyeivel. Továbbá azt is reméljük, hogy az MVSZ új tagja, Budaházy György is figyelemmel kíséri ezeket a sötét fejleményeket és meg fog szólalni ezekben az ügyekben. Minden jel arra mutat, ezt a választást Patrubány már nem fogja túlélni elnökként..