2012. február 28., kedd

FEBRUÁR 28 - KIREKESZTENI A BŰNÖZŐKET

LMP ZSIDÓKAT KI KELL
REKESZTENI AZ ORSZÁGBÓL
MILYEN JOGON SZÓL BELE EGY  ZSIDÓ TÁRSASÁG A MAGYAROK ÉLETÉBE?
Kép: amikor a képernyőkön megjelenik ez a beszédhibás statiszta a magyar néző nem tudja, hogy most sírjon-e vagy nevessen az összehordott ostobaságokon
„A házasság előtti szex, az élettársi kapcsolatok és a média mételye ellen küzdene a pénteken alakult Magyar Családtudományi Társaság. Az LMP arra kéri a kormányt, hogy ne támogassa a kirekesztő szervezetet. Az Alaptörvényből és a családvédelmi törvényből ihletet merítő új szervezet az egyházak segítségével, a kormány támogatásával és uniós forrásokból indítana új keresztes háborút a valóság ellen. Orbán Viktor nemrég azt mondta: az Európai Uniónak nem az a dolga, hogy megmondja, hogyan éljünk, hanem az, hogy segítsen abban, hogy úgy élhessünk, ahogy szeretnénk.” (MTI, részlet)
MEGJEGYZÉSEINK A BUZIKAT TÁMOGATÓ PÁRT BETEG NÉZETEIHEZ
 Az LMP szerint az Európai Unió nem csak erről szól, hiszen az egy önként vállalt értékközösség, de „a magyar állam egészen bizonyosan nem arra való, hogy megmondja, hogyan éljünk” - állítja a buzikat támogató zsidópárt. Csakhogy hazudik az LPM. Az állam nem azt mondja meg hogyan eéljünk, ebbe nem is akarnak beleszülni, hanem az egészséges életet támogatják – nagyon helyesen. „az állam megszabja, mi a helyes és mi a helytelen életmód” -megint hazudik a buzikat támogató zsidótársaság. Helyes életmód csak az egészséges életmód lehet. Minden más, önpusztító, társadalomra veszélyes és káros életmódokat üldözni kell. Mint pl. az élősködő életmódokat, stb.
„A családtudományokkal foglalkozó szakemberek ugyanis a tudományos hagyományoknak megfelelően munkájuk során értéksemlegességre törekednek.” Nincs értéksemlegesség! Ez a hatalmas hazugságot éppen azok a zsidók fújják, akik talmudi törvényeik szerint rendezik be életmódjukat és ál-értékeiket. „Európa a sokszínű családformák egyenrangúságára épül.” - ezt csak a buzik és deviánsok vallják. „Az LMP egyetért dr. Kopp Máriával, a Népesedési Kerekasztal vezetőjével, a téma valódi szakértőjével, aki ma reggel szerencsétlen és mesterséges kezdeményezésnek nevezte a Társaságot, mondván, az már megszületése után meg is szűnt , és a születésszám növelésének legjobb módjaként az apák nagyobb szerepvállalását, a munka és család rugalmas összehangolását nevezte. „ Hát persze, hogy a zsidó és magyarellenes Kopp Máriával egyet ért a buzikat támogató párt. „Azt javasoljuk a kormánynak, hogy ne az áltudományos politikai nyomásgyakorlókra, hanem a valódi tudósokra hallgasson” - javasolja az ideggyengék pártja. Áltudósok a zsidók között vannak a legtöbben, ezt mindenki tudja. Az LMP lényegében az SZDSZ magyarellenes maszlagjait ismételgeti. Az LMP foglalkozzon inkább a saját, belterjes fajtájával és hogy a magyarok hogyan éljenek azt bízzák a magyarokra.