2012. február 26., vasárnap

FEBRUÁR 26 - PATRUBÁNY BÜNTETÉSÉT ELHALLGATJÁK

A HAZAI CIONSAJTÓ, BELEÉRTVE A FIDESZ-SAJTÓT IS
ELHALLGATJÁK PATRUBÁNY ÁMOKFUTÁSÁT ÉS BŰNÖZÉSEIT

Nagyításhoz képre kattintani!
Kép: a soknevű Patrubány, aki fönt írásba is adta, hogy a cionista és zsidóérdekek feltétlen kiszolgálója. Így már érthető, hogy miért élvezi a Fidesz, a hazai és a külföldi zsidókörök támogatását. Vajon milyen filmeket és könyveket tiltana még be Patrubány Miklós?
Hogy mennyire képmutató és hazug az MVSZ csaló elnöke, az abból is látszik, hogy az MVSZ székház bejáratánál immár húsz éve árulhatják a zsidó és kommunista bűnözőket leleplező lapokat és könyveket, persze csak "megbízható", korábban SZDSZ által is hitelesített árusnak.
AZ ALÁBBI TÉNYEKET IS ELHALLGATJÁK A HAZAI HÍREKBEN
A Fővárosi Törvényszék, a mai napon jogerősen kimondta, hogy Patrubány Miklós cselekedete súlyosan törvénysértő volt! Patrubány Miklós, akinek eredeti neve bizonyíthatóan Nicolae Stefan Patrubany, a Magyarok Háza ügyvezető igazgatóját, a Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft, valamint a Magyarok Világszövetsége Vagyonkezelő cégének igazgatóját Kvacskay Károlyt törvényellenesen bocsájtotta el. (Patrubány bűnözéseit már a 2008-as blogunkban és utána is számtalan alkalommal ismertettük, de a hazai hírekben ezt elhallgatták. A szerk.) A majdnem négy évig tartó peres eljárásban bebizonyosodott, hogy Patrubány azért mondott fel Kvacskay Károlynak, hogy Kvacskay ne lehessen jelen 2008-ban az MVSZ elnökválasztásán. Mint a bíróságon kiderült, Patrubány féltette pozícióját Kvacskay Károlytól a Magyarok Világszövetsége elnökjelöltjétől. Kvacskayt a küldöttek előtt és a sajtóban hamisan „senkinek”, „nácinak”, „szellemileg képtelennek”, „hazugnak”, „korruptnak” nevezte, hogy eltávolíthassa az MVSZ tisztségeiből. A kijelentéseiért Patrubánynak még büntetőjogilag is felelnie kell. A Fővárosi Törvényszék szerint Patrubány cenzúrázni kívánta Kvacskay Károly ügyvezetői tevékenységét, ami törvénytelen. A Jud Suss című film levetítése csak ürügy volt a felmondáshoz. Az általa megszövegezett felmondást mellékeljük. A felmondás igazi oka, a Magyarok Világszövetsége elnökjelöltjének Kvacskay Károlynak az eltávolítása volt. A perben becsatolt iratok bizonyították, hogy Kvacskay Károly ügyvezető évente kb. 120-130 millió forinttal támogatta Patrubány Miklós tevékenységét. A felmondás napjáig, 2008. június 25-ig a vagyonkezelő cégnek, a Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft-nek nem volt egyetlen forint adósága sem! Ezek után Patrubány Miklós 2012-re eltüntette a cég összes bevételét. Elköltött kb. 2,5 milliárd forintot, és felhalmozott kb. 210 millió forint adóságot.
Budapest, 2012. február 24.
(MVSZ-ból kizartak sajtószolgálat)
Persze az MVSZ bűnözései nem mostanában kezdődtek, hanem már 1993-ban, amikor Csoóri Sándor fia bábáskodott a pénzügyek fölött. Gyakorlatilag az MVSZ elmúlt húsz éves működése a bűnözés története és ez nyomon követhető a korabeli sajtóban.