2012. február 28., kedd

FEBRUÁR 28 - IZRAEL BETEG TERVEI

LEHETSÉGES IRÁN ELLENI TERVEK
A zsidók az is lehet, hogy valami trükkös tervet eszelnek ki Irán ellen.
1 - Lehetséges az, hogy Amerika kölcsön ad nekik a támadásra F-35-ös gépeket, amelyek elbírják a bunkerpusztító bombát és a nagyobb üzemanyag tartályokat. Az is lehetséges, hogy Izraelben amerikai irányítók segítenék őket. De így is kétséges a bombák és gépek odarepülése, mert az iráni gépek útközben leszedhetik őket vagy kisebb rakétákkal lelőhetik a gépeiket. Kép: lagumu

2 – Lehetséges, hogy Izrael egyszerre 3 irányból támadná meg Iránt, hogy ne tudják eldönteni, hogy melyik támadás lesz az igazi. A másik két berepülés csak megtévesztés lenne, hogy lekössék az erőiket Iránnak.
3 – Lehetséges, hogy Azerbajdzsánból indítanának támadást, mivel ez lenne a legrövidebb repülőút, de ez azonnal nemzetközi botrányt okozna a nagyhatalmak között.
4 – Lehetséges, hogy egy provokációs támadást csinálnak Iránban, hogy eltereljék a figyelmet az igazi célpontról amit majd bombáznának.
Kizárt dolog, hogy ezeket a variácókat Izrael elköveti. A tervek kiszivárogtatása csak propaganda az iráni parlamenti választások előtt. Oroszországban meg az új-régi elnök Putyin – ennyi cionista támadás után – nem lesz lágyszívű Izrael lépéseivel szemben, mivel elnökként nagyobb hatalma lesz mint most.