2011. március 20., vasárnap

MÁRCIUS 20 – EZ CSAK TÜZIJÁTÉK LIBIA ELLEN

ARAB LIGA BÍRÁLAT

Az Arab Liga vezetője, Amr Moussa bírálta a katonai akciót, mert az nem az emberek védi meg Libiában és Kadhafi- rendszere tovább gyilkolhat.
NÉMETEKET BÍRÁLTÁK
A NATO-ban és EU-ban morogtak Merkel kancellárra, hogy kimaradtak a Libia elleni támadásból. Persze nálunk ennek az okát nem mondják meg. A németek nem hülyék. Merkel kancellárnő, külügyminisztere és hadügyminisztere jártak Afganisztában a csatatéren és látták mi folyik ott és azt mondták, köszönik, de ebből nem kérnek. A hazai tévékben persze nem adták le azt a filmet, amit a német állami tévé leadott az ottani német tábori kórházról.
A NÉMETEK KÍNA ÉS OROSZORSZÁG mellé álltak, mert az a jövő.


Amerika és politikája már a múlté. A cionizmus visszaszorulóban lesz, ennek első jele AFRIKA ébredése, de ez még sok meglepetést okozhat.
AMERIKA MAGYARÁZKODIK
Mike Mullen (képen) amerikai vezérkari főnök magyarázgatta a Libia-i akciót, amit mi csak tüzijátéknak nevezünk. Amerika szándékosan húzza az időt ezzel a háborúval és kisértetiesen olyan a kezdés mint Irakban vagy Afganisztánban. Amerika vágya az, hogy katonalilag ott megvesse a lábát, mert különben veszni a fog a befolyása abban a hatalmas térségben. Semmilyen részleteket nem mondtak el, hogy milyen károkat okoztak Libiának, néhány jármű lebombázásán kívül, ám a civil áldozatok magasak voltak. Ez egy rablóháború, nem vitás.
BAHREINBEN TOVÁBB FOLYIK A GYILKOLÁS

Kép: 100 eltünt személy van a tiltakozók közül, AP képek