2012. április 6., péntek

ÁPRILIS 6 - GÜNTER GRASS FENNTARTJA NÉZETEIT

NÁLUNK ELHALLGATJÁK A GRASS-ÜGYET

MERT A SOLYMOSI ESZTER ÜGY IS MEGAKADT A TORKUKON
Az AP ismerteti bővebben, hogy Günter Grass ellen szinte minden zsidó szervezet megszólalt már, de a német hivatalos politika az nem köpködi a világhírű írót. A cikk ismerteti Netanyahu izraeli miniszterelnök kirohanását is az író ellen, aki azzal is vádolja az írót, hogy ugyanazokat a nézeteket képviseli mint az iráni elnök és Grass „elismerte, hogy a náci félkatonai egységben, a Waffen SS-ben szolgált ". Hazai fülnek ez igen érdekes kijelentés, ugyanis a Waffen SS nem félkatonai, hanem 100 %-ig katonai egység volt, az azonban igaz, hogy Európa igen sok országában szolgáltak ott önkéntesek. A hollandoktól, dánoktól kezdve egészen a bosnyákokon át, a közelkeleti muzulmánokig és magyarokig, svábokig. Azonban, ahogy az író is leírta önéletrajzában, ő nem a felnőtt katonasághoz tartozott, hanem 15 évesen, kötelezően egy munkaszolgálatos egységbe sorozták be. Ha a zsidók hazudnak, akkor mindig nagy hazugsággal kezdik, mint most is ezzel az SS üggyel is.
Szanyi Tibor (MSZP) ma este az ATV-ben öklendezett, kiordította magából, hogy nem bocsátanak meg a Jobbikos képviselőnek, aki kedd késő este elmondta a beszédét a parlamentben Solymosi Eszter meggyilkolásának mai összefüggéseiről. Szanyi elvtárs dühében "lezsidózta" Jézust és Máriát, Mária országában...
Minden kedves hazai és külföldi olvasónknak, tudósítónknak és levelezőinknek  kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk, a magyar föltámadás reményében!