2012. április 16., hétfő

ÁPRILIS 16 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

RITUÁLIS VÁGÁS VAN
VÉRVÁD MÉGJOBBAN VAN
Épületes műsor zajlott le vasárnap este a Judatévén (DUNA). A műsorvezető a beszédhibás Betlen János volt, akinek édespapája a Szabad Nép nevű ávóslap egyik főcsahosa volt. A meghívott vendégek kitértek a Tiszaeszlár-i gyilkosságra is, amit annakidején a zsidók eltussoltak a bíróság megzsarolásával és azt hazudták a lapokban, hogy az ártatlan zsidókat véres gyilkossággal vádolják a magyarok, amit ők ugye nem szoktak csinálni. A három gennyes vendég tökéletesen megfelelt az elvárt szerepnek, ami egy ávós koncepciós perben is elment volna, ha ők lettek volna a hamis tanúk.
Kép: középkori és újkori zsidó rituális gyilkosságok, korabeli lapokból
Jankovics Marcell (kultúrtörténész, rajzfilmrendező) a sok hazudozás közben ugyan fölhozta a zsidók kóser állatvágását, de mindegyik szereplő tagadta, hogy a drága jó zsidók ilyen gyilkosságokat elkövettek volna. Czakó Gábor a szellemi toprongyok kiválósága azzal jött elő, hogy édesapja ugyan elveszett a szovjet gulágok poklában, de a drága jó zsidóknál kizárt dolog, hogy ilyen tetteket elkövettek volna. Czakónak még véletlenül sem jutott eszébe az ÁVO kínzókamrái ahol savkádtól kezdve emberi húsdarálóig minden volt. Persze ezeket a tényeket a tévé nem mutatja és a zsidó ÁVÓ-sokról szóló négyrészes sorozatot sem adják le a tévék, ezen a neves holo-évfordulón.
Volt az adásban egy Börcsök Mária nevű írónő is, akire a bányarém jelző is túlzottan hízelgő lenne (képen), aki habzó szájjal mocskolta a magyarságot és történelmünket.