2011. május 29., vasárnap

MÁJUS 29 – A SZEXBŰNÖZŐT DISZNÓNAK NEVEZTÉK

A HAZAI HÍREKBEN ELHALLGATJÁK
A SZEXBŰNÖZŐ DORBÉZOLÁSÁT
Dominique Strauss-Kahn egy New Yor-ki luxusházba költözött, ahol háziőrizetben éli világát- jelentette a Daily Mail című netes oldal. A ház a város legdrágább negyedében van, és a lakásában van színház, tornaterem, gőzfürdő, bár ... és csupán 250 dolláért rendelt magának steak-et. Van még házimozi, luxusfürdő, vízeséses zuhany, fitness terem és lenyűgöző tetőterasz. Mindez ez egy manhattani nyaralóban van, ahol a felső vezetők szoktak találkozni egymással. Sőt, mint kiderült, az egyik lakó a "házi őrizetben" lévő alak, aki brutáális nemi erőszakot követett el – így fogalmaz az angol lap. A lakás bérlése csupán 50000 dollárba kerül havonta, ez New York egyik legdrágább területe. A kegyvesztett bankár 6 millió dollár óvadékot fizetett, hogy így várja a következő tárgyalásokat. Az új otthona csupán három szintes, négy szoba, öt fürdőszoba van benne és ez 14 millió dollárba kerül. Tegnap este Strauss-Kahn rámosolygott a nézelődőkre, ahogy bilincsben a két őr elkisérte. A kegyvesztett bankárt dühös tömeg fogadta, ahogy megérkezett új otthonába, azt kiabálták oda neki, hogy „disznó!”, amelytől az egész utca visszhangzott. Az új lakásának első éjszakáján 242,79 dolláért rendelt magának steak-et vacsorára, a közeli Landmarc étteremből, ahol a lánya Camille tartózkodik. A 62 éves szexbűnöző új luxuslakása a Broadway-on van, ahol a védőügyvédek azt mondták róla, hogy "nagyon unatkozott". Korábban az volt a célja, hogy beköltözik egy apartmanba a 65. keleti utcába, de az ottani lakosok megtagadták tőle, hogy a közelükben lakjon a nemi bűnöző. Aggódtak a nem kívánt sajtóroham miatt is a lakók, így másik városrészbe kellett költöznie. (dm, részlet)
A magyar olvasók csak a hazai nyomort ismerik, nézzük meg a szexbűnöző kies kis lakását, amit a hazai szennytévék elfelejtenek bemutatni.
Kép: balra a 62 éves zsidó felesége Anne Sinclair (eredetileg Schwartz) és lánya Camille, jellemző, hogy a feleségének semmilyen szava nem volt a vén szatír dolgairól a sajtóban