2011. május 26., csütörtök

MÁJUS 26 – NEM MINDEN HÍR FRISS AMI ANNAK LÁTSZIK


ÉRTETLENKEDŐ
OLVASÓINKNAK ÜZENJÜK

1 – Ha egy 2 évvel ezelőtti elhallgatott fontos külföldi hírt fölteszünk, amely ma sokkal időszerűbb mint akkor, az miért baj? Ha valahol leírták már azt, hogy a zsidókommunista bűnözők voltak a világ legnagyobb tömeggyilkosai, rablói és rabszolgatartói, ez sem friss hír, de mi ezerszer, újra és újra elmondjuk. Ha már Magyarországon ezt is elhallgatják. Mert elhallgatják.
2 – A hazai és külföldi sajtóban a legfontosabb híreket vagy elhallgatják teljesen vagy bújtatott módon egyszer közlik, valamilyen eldugott helyen. A nemzetközi és hazai sajtóbűnözésre föl kell hívni figyelmet állandóan. Ha régi a hír, ha nem.
3 – Friss hírnek mi nem azt tartjuk, amit a zsidósajtó közread, hanem azt, amit mi ebből a szempontból fontosnak tartunk.
4 – Hogy mi a friss hír az a mai világban relatív fogalom, mert a nagy hírügynökségek is visszatartanak fontos híreket több napon át, akár héten több hétig is és amikor közlik úgy tesznek mintha friss hír lenne. Csak a legutóbbi Oszama Bin Laden hírt említjük, amit nem aznap közöltek, mint amikor az a kommandós akció megtörtént. És tették ezt a legfejlettebb hírközés korában.
5 – A legnagyobb nyugati hírügynökségek sem tesznek fel mindig aznapi híreket, eseményeket, néha ezeket is késleltetik vagy adagolva csepegtetik. Az AP pl. két nappal előtte már közzétette külföldön a cigányok buszoztatását, de ezt aznap az MTI és semmilyen más hazai híroldal nem közölte, csak a blogunk. Egyetlen hazai híroldal sem közölt annyi részletet a közelkeleti eseményekről, mint a blogunk. Pedig őket ezért fizetik.
6 – A közelkeleti híreknél és képeknél egyáltalán nem baj az, ha ezt késve közöljük, mert a hazai lapokban ezekből egyáltalán nem adnak semmit, a netes oldalakon is ritkán, a tévékben pedig a legritkábban.
7 – A hazai tévéhíradók messze elmaradnak a nyugatiak színvonalától és értékes tartalmaitől. Ezt már régen kimondtuk, de ezt sem sem győzzük hangoztatni. Feltételezzük, hogy a buzgómmócsing olvasók és nézők ezeknél a pocsék hazai tévéknél is reklamálnak.
8 – Oldalunk nem szorul arra, hogy az olvasókat olyannak gondoljuk, hogy kegyet gyakorolnak azzal, hogyha olvassák a blogunkat.
9 – Akinek tartalmas, lényegre törő, fontos véleménye és hozzászólása van, azt leközöljük, de a primitív kötözködéseket és rosszindulatú szövegeket nem vesszük figyelembe. De ezeket másol is a szemétkosárba szokták dobni.
10 – Akinek nem tetszik a blogunk, az ne olvassa. Egyben eláruljuk azt is, hogy mi azokat az oldalakat is olvassuk, amelyek nekünk sem tetszenek, de ezeket nem szoktuk köpködni, mert a rosszból is lehet tanulni. Kép: a globalizmus jelképei
AMIRŐL A ZSIDÓMÉDIA HALLGAT

A friss hírt véleményző és hiányoló olvasó azért van nagy tévedésben, mert a címben nem szerepel az, hogy „ma esti hírek”, ezt csak ő gondolta vagy hitte. Ha nem lenne ilyen tudálékos és szőrszálhasogató – ami egyébként a zsidókra jellemző -, akkor tudhatta volna, hogy ez DAVOSBAN történt, ami 2009-ben volt. Sehol sem szerepel az, hogy 2011. májusában készült ez a műsor. A lényeg az egészben az, hogy ezen beszélgetés után a tökhülye zsidók bosszúból 9 törököt gyilkoltak meg a 2010-es gázai segélyhajón. Erről meg miért kussolt az egész zsidómédia ?????????????? Arról nem is beszélve, hogy a videó mellett a három képnek a magyar felirata a lényeges. Ebből az Erdogan beszédből egyetlen hazai oldal sem közölt részleteket, azóta sem. S aki nem nézi meg a videót, az leglább a kép szövegéből sejtheti, hogy mi lehetett a videó tartalma. (olvasónktól)