2011. május 29., vasárnap

MÁJUS 29 - AFGÁN MÉSZÁRSZÉK

A NÉMET TÁBORNOK TÚLÉLTE A TÁMADÁST
Markus Kneip (képen), a német NATO erők főparancsnoka, súlyosan sérülten, de túlélte az öngyilkos támadást. (bild alapján) Kép: az épület a robbantás után
A NATO - ISAF katonai banditái egy légicsapásban megöltek 12 gyereket és két asszonyt az afganisztáni Kandahar városban. A válasz sem maradt el, amikor a szombati biztonsági konferencián egy bomba robbant és megölte Észak-Afganisztán legmagasabb rendőrfőnökét és legalább két német katonát. A NATO afganisztáni német parancsnoka túlélte a robbanást, de az áldozatok létszámáról ellentmondásos jelentések jöttek. (Aftonbladet)
Úgy tünik, hogy az Afganisztánba betolakodott NATO és egyéb banditák a szégyen miatt nem akarják elismerni a vereségüket. A másik szégyen, hogy Magyarország is részese ennek a gyalázatos katonai akciónak. Az országnak nincs hadserege, de van pénze zsoldosokat fenntartani tízezer kilométerre Európától. (tudósítónktól)
Úgy véljük, hogy a német pártok vezetői ezek után újra fogják gondolni afganisztáni szerepüket. Az viszont biztosnak látszik, hogy a magyar zsoldosokat ott ágyútölteléknek használják, miközben eleinte azt hazudták, hogy nem fognak fegyveres egységekben résztvenni....A TRIANON-i döntés után Magyarországnak 35 ezer fős hadsereget engedélyeztek. Most lényegében nincs hadsereg, csak külföldön szolgáló NATO és ENSZ zsoldosok vannak. Afganisztánban közel 500 fő lehet. Magyarországon van 90 ezer fős kommunista polgárőrség - akik gyakorlatilag semmit se csinálnak -, van 30 ezer fős rendőrség és többszáz fős Terror Elhárítási Központ (TEK), van legalább 100 ezer fős őrző-védő fegyveresek bankokban, üzletekben. Így néz ki a cionista patkányköztársaság, ahol naponta magyarokat gyilkolnak a cigányok. A lakosságot meg élelmiszernek nem nevezhető szeméttel és hulladékkal mérgezik. A német mérgező uborkák ügye már nálunk is megjelent. Az EU szemétlerakója lettünk....és még ezt meg is fizettetik velünk.