2011. május 28., szombat

MÁJUS 28 – OBAMA HATÁRAI

IZRAEL 1967-ES HATÁRAI

Az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanyahu beszéde az USA Kongresszusa előtt egy kisérlet volt arra, hogy megmutassák, hogyan állnak az erőviszonyok az izraeli kérdésben. Eddig is lehetett sejdíteni, hogy nemcsak a korábbi lakáj elnökökön múlt az, hogy Izrael azt csinált amit akart - szó szerint a térségben. Az USA sorozatos vétói az Izraelt elitélő nemzetközi konferenciákon pl. egyértelműen kimutatták, hogy Amerika tartja a hátát a legerkölcstelenebb és legpimaszabb izraeli provokációért is és fittyet hány a világ közvéleményére. Hogy a Kongresszusban megbúvó zsidók tapsoltak? - ez érthető, de miféle penészes lelkület hevíti a többi hamburgerzabálót? A másik kérdés az, hogy elegendő-e Netanyahunak a vastaps a nyeregben maradáshoz, az őszi izraeli választások után? Merészel-e Obama elnök szembemenni a Kongresszus "Feszítsd meg!" óhajával? Vagy mossa kezeit, mint Pilátus? Az sincs kizárva, hogy Obama beakarta mutatni a világnak: Lám én akartam az önnálló Palesztín államot az 1967-es határokkal, de.....stb. Rövidesen minden elválik. Hja, és mi a véleménye a "Világ lelkiismeretének" a `Szentatyának`? A Szentszéknek és a Vatikánnak a hajbókoló bíborosaival? Egyáltalán befér-e ennyi jöttment a Pokolba? Ez is elválik majd a közeljövőben.



AMERIKAI GUMI CSAK ÚGY SZÉTPATTAN?

A Duna TV híradásából megtudhattuk, hogy a magyar páncélautó felborulását valószinűeg az egyik hátsó kerék durrdefektje okozhatta. Valószinűleg, tehát nem biztos. Itt minden dolog valószinűleges ebben a kérdésben is. Ami holtbiztos, az a tény, hogy a hadsereg és a hírközlés parancsnoki posztjain ugribugri paprikajancsik vezényelnek. Hogy mitől kaphatta a durrdefektet a páncélkocsi? Amikor többrekeszes tömlővel van ellátva, ami több lövést is kibir annélkül, hogy szétdurranna, erre a kérdésre is megválaszol majd a hadügyér egyszer. De talán legjobb lenne 100 évre titkosítani az ügyet, úgy mint a Kennedy gyilkosságot. A magyar vezérkar sohasem állott ilyen hazug és gyáva alja társaságból, mint most. Nekik ezért fizetnek. A külföldi híradások közölték a napokban, hogy négy katona vesztette életét Afganisztánban, de elfelejtették a nemzetiségüket megnevezni. Egyre kínosabb ez a helyzet a betolakodó rablóbandának. (olvasónktól)
A LEGÚJABB FEJLEMÉNYEK
A héten Simicskó István HM államtitkár a tévében azt nyögdécselte, hogy valószínűleg az egyik kerék durrant ki, de nem tudnak bővebbet, mert a németek vizsgálják az ügyet. Volt pofája a fideszes államtitkárnak azt mondani, hogy ő sem tud semmit az ügyről....Hát ki az a hülye, aki ezt elhiszi? Ők, ott a HM-ben pontosan tudnak mindent a részletekről, méghozzá az első hírektől kezdve, hiszen a hazai parancsnokság állandó élő netes kapcsolatban van. Már el is temették a két zsoldost, a másik haldoklik a kórházban és ezek még mindig csak azzal vannak elfoglalva, hogy miket hazudjanak a közvéleménynek. És ez a Hende Csaba akarja a honvédség tekintélyét visszaszerezni. Különben is Hende még tartozik nekünk egy vallomással....Mi a fenét csinált tavasszal Izraelben egy állítólagos „biztonsági konferencián”. Amiről a hazai hírekben egyetlen betűt sem olvastunk. Egy ilyen 17 tonnás amerikai kocsinak különleges gyártású kereke van, amely a fegyverek golyóit észre sem veszi. Ahhoz, hogy egy ilyen kerék felmondja a szolgálatot, nem felborulás kell – ami nevetséges –, hanem szét kell robbantani, útra rejtett aknával. Kép: fent Hende, lent Simicskó
Mellesleg több napon át azt mondták, hogy mind a 4 kerék lerepült, s most már csak egy kereket emlegetnek. Ilyen kerék különben sem pukkad ki durrdefekt miatt. A sok hazugságuk viszont kipukkadtak. Kiváncsian várjuk, hogy a közeli hetekben milyen hazugságokkal jönnek még elő?