2011. január 7., péntek

JANUÁR 7 – AZ ATLANTI ERKÖLCSÖK

ATLANTI CHARTA
"Tiszteletben tartják minden népnek azt a jogát, hogy megválaszthassa, milyen kormányzati formában kíván élni; továbbá azt kívánják, hogy helyreállítassanak mindazon népek szuverén jogai és önkormányzata, amelyeket erőszakkal fosztottak meg ezektől."
(1941. aug.12-én Roosevelt és Churchill által  aláírt Atlanti Chartának a 3. pontja)
A mai EU és NATO elődje az Atlanti Charta volt, amit a két bűnöző nagyhatalom, Amerika és Anglia szövegezett meg, azok után, hogy Hitler volt szíves visszatámadni az ő dicső szövetségesüket a Sztálini Szovjetuniót, amely a világ legnagyobb népirtó rendszere volt. Ugyanis Hitler megelőzte Sztálin támadást, hiszen Sztálin a nyugati határain több hadosztályt vonultatott fel 1940 elején, Németország ellen ugrásra készen. A gyilkosok és hivatásos bűnözők képmutató módon diktálták az erkölcsi normákat, amelyeket Németország és Magyarország ellen hoztak. Miránk nem vonatkozott a 3. pont és most sem vonatkozik. Ez a gyilkos ideológia és normarendszer ma az EU-ban valósul meg.
Képek: a japánok elleni atomboma áldozatai, az Atlanti Charta alapján, mert az a Japánokra sem volt érvényes
NÉPIRTÁS A JAPÁNOK ELLEN
A televíziók számtalan csatornáin Discovery, Knowlwed, National Geografic, History, stb. továbbra is bizonygatják az egykori győztesek, hogy mennyire jogos volt ledobni a két atombombát Japánra. Átírják az erkölcsi kódexeket a saját javukra. Az már nem is esemény, hogy Tokiót is megbombázták foszforos bombákkal és a fából épült negyedben kb. 200.000 ember égett össze egyetlen nap alatt. Churchill mérgesgázt javasolt a fõvárosra, de akkor már tervezték a két atombombát. Az ördög propagandistáinak az érvei, hogy az anyaország elfoglalása sok áldozatot követelt volna és az atombombákkal emberéletek százezreit "mentették" meg. A Sátán érevi ezek. Ugyan melyik Nagy Könyvben van leírva, hogy Japánt muszáj elfoglalni? Egy ilyen logika szerint Hitlernek adni kellett volna két atombombát. Egy megy Londonra és egy megy Moszkvára vagy Washingtonra, aztán szép nagy béke lett volna a földön, egész biztosan. Ebben az esetben nincs a II. világháborúnak 60 milliós áldozata. Remélem, hogy még megfogják kapni. (körlevélből)