2011. január 25., kedd

JANUÁR 25 – TŐKÉS LÁSZLÓNAK JAHVE AZ ISTENE

Holokauszt-megemlékezés
 az Európai Parlamentben  
Az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója alkalmából a holokausztról emlékeztek meg kedd este az Európai Parlament (MTI) brüsszeli székházában tartott ünnepségen. A Jerzy Buzek EP-elnök védnöksége alatt szervezett rendezvényen jelen volt Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke, Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke, Juli Edelstein izraeli tájékoztatási és diaszpóraügyi miniszter, valamint Elie Wiesel Nobel-díjas író. Megnyitották a jeruzsálemi Jad Vasem múzeum kiállítását, kegyelettel megemlékeztek az áldozatokról, majd ünnepi koncert következett.
TŐKÉS LÁSZLÓ JUDÁS MÓDJÁRA MEGTAGADTA JÉZUST
A megemlékező részt záró beszédében Tőkés László, az Európai Parlament alelnöke arról beszélt, hogy ami akkor történt - mintegy hatmillió ártatlan áldozat meggyilkolása - "nem tekinthető másnak, mint az elkövetők Isten elleni lázadásának". A keresztényeknek, ha következetesek akarnak maradni - mondta Tőkés -, közösséget kell vállalniuk Jáhvé ószövetségi "választott népével". (MTI
A patkányfajzatok bepanaszolták Ovinál a MAGYAROKAT, hogy olyan nagyon anti-semmi-ták, hogy védje meg a zsidókat és használja fel az EU-ban  a "hatalmát" arra, hogy ott is árulkodjon a MAGYAROKRA! Innen üzenjük, Gyurcsány Böszmét idézve: „El lehet innen húzni” minden zsidónak! Van már nekik kierőszakolt államuk, ahová vihetik a gyilkos cigóikat is, így azonnal megoldhatnák a MAGYARORSZÁGI cigánybűnözést is. Sok sikert Ovi! (1hozzászólás)