2011. január 26., szerda

JANUÁR 26 – HOLO-TÉBOLYDA NÉMETEKNÉL

TÉNYLEG BECSAVARODTAK A ZSIDÓK
Erfurtban emlékhelyet és oktatási központot nyítnak a héten a Nemzetközi Holokauszt Emléknapon. A krematóriumokban tömeges kivégzést hajtottak végre az európai zsidókkal és másokkal. Hitler álmodta meg ezeket a borzalmakat, a holokausztot, de a német mérnökök és iparosok támogatása nélkül, mint Topf & Sons ez nem jöhetett volna létre. A Topf & Sons gyár gyártotta az Auschwitzban található négy krematóriumot, ahol több mint 8000 halottat lehetett elégetni egy nap alatt. Az új emlékhelyen eredeti dokumentumokat és tárgyakat fognak megmutatni az auschwitzi kemencék működéséről. A kiállítás csütörtökön nyílik. (AP alapján és kép)
HA SZERÉNY KÉRDÉSEINKET SZABADNA FÖLTENNI . . .

1 Miért pont Erfurtban, a virágkiállítások fővárosában csinálják ezt a marhaságot?

2 Kik találták ki a holoemléknapot és milyen alapon?

3 Ugyan mit fognak oktatni ebben a nevetséges műintézményben? A gázégetés módszereit?

4 Kik azok a „mások” akiket még a táborokban „elégettek”?

5 Hitler sok mindenről álmodhatott, de zsidóégetésről egészen biztosan nem. Ő Madagaszkárra akarta átirányítani Jehova népét, de ezt a zsidók elszabotálták.

6 A krematórium a hullák elégetésére szolgált, a fertőzés elkerülése érdekében, tehát nem kivégzőeszköz volt!

7 Ha napi 8 ezer égetés volt Auschwitzban, az 2 millió 920 ezer egy év alatt. Hol vannak ezeknek a hamvai? Ugyanis az anyag nem vész el...Mivel 1942-ben indult Auschwitz, akkor 1944 végéig ez 8.7 millió égetést jelentett volna, egyfolytában. Feltételezve azt, hogy a kemencéket egyetlen napra sem állították le, ami fizikailag és műszakilag lehetetlen dolog. Honnan tudták az zsidók, hogy naponta 8 ezer hullát égettek el? Hol látható ez a dokumentum? Ez azért is fontos kérdés, mert 66 év óta ezt a számot még nem is hallottuk. Ez a szám csak most világosodott meg előttük?

8 Mellesleg a 8 ezerből mennyi lehetett a zsidó? Ez azért is jó kérdés, mert állítólag vannak erről dokumentumok....

9 Ezt a nevetséges intézményt ki fizetik és tartják fönn? Feltételezzük, hogy nem a zsidók...
Kép: állítólag ezek a tárgyak jelképezik majd a kemencék áldozatait a kiállításon...