2011. január 7., péntek

JANUÁR 7 - ELÉG VOLT A HAZUGSÁGGYÁRAKBÓL

ÍGY HAZUDIK AZ AP HÍRÜGYNÖKSÉG
A magyar miniszterelnök azt mondta, hogy meg akarja oldja a politikai feszültség ami az új médiatörvény miatt keletkezett, így a konfliktus nem károsítja az ország EU-elnökségét. Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy azért, mert van nemzetközi felháborodás, elvárja a "viharos ülésen", amely január 19-én lesz az EU-parlamentben, amikor Magyarország bemutatja a hat hónapra szóló programját az Európai Unió soros elnökeként. Orbán pénteken találkozott az EU végrehajtó bizottsági élén lévő José Manuel Barrosoval. Az új médiatörvény - amely január 1-jén lépett életbe -, ugyanazon a napon, amikor Magyarországon átvette az EU soros elnökségét, s ez a törvény jelentősen kiszélesíti az állam hatalmának ellenőrzését és szankcionálását a hírügynökségek ellen, beleértve az internetet is. (AP alapján és kép)
Láthatjuk, hogy az AP hírügynökség hogyan csavarja ki és hazudja el a hazai valóságot.











VÉLEMÉNYEM A MÉDIA-TÖRVÉNYRŐL
A médiatörvényt átlapozgatva, elképedtem, hogy ez egy többszáz oldalas, sátáni csűr-csavar az egész. Eleve törvénybe foglalni csak azt az alapvető egy mondatot kellett volna, hogy :
"A HÍRKÖZLÉS  KÖZÉRDEKBŐL CSAK AZ IGAZSÁGOT TARTALMAZHATJA"
Kész röhej az, hogy ennek a megfogalmazásnak  EVIDENCIÁNAK kellene lennie, de nem szerepel a törvény szövegében. Jelenleg az idegen bűnözők által vezetett médiában az IGAZSÁGOT teljesen mértékben elhallgatják, letagadják vagy titkosítják 80-100 évre, de inkább örökre. Ami őnáluk "hír" az általában egy előre kitervelt hazugság, vádaskodás, álproblémák gyártogatása, amit erkölcsi bűnözők magánvéleményként súlykolnak. Ezt lehetőleg azonos időben a világon mindenhol előadják, hogy világjelenségnek tűnjön fel, miközben gombnyomásra, pontos terv alapján működik minden, a központi cionista vezérlőasztalról. Minden olyan hatalom önkényes terrorhatalom, amelyik nem a Teremtő által parancsolt - rendet és igazságosságot biztosító - Törvényét szolgálják, hanem szembefordulva vele, visszaélve erőfölényükkel, magántákolmányokat gyártogatva, terrorizálják a nemzeteket. Erre senki sem hatalmazhatja fel őket. A TÖRVÉNYES RENDDEL mindazok a rendszerek szembeszegülnek, amelyek nem szolgálják az IGAZSÁG Törvényét, hanem visszaélve hatalmi poziciójukkal, magántákolmányokat gyártogatnak, amit minden eszközzel erőszakosan rákényszerítenek az emberekre. (1hozzászólás)