2011. január 25., kedd

JANUÁR 25 - VÁRJUK AZ OKOS VÉLEMÉNYEZŐKET

OLVASNI SEM TUDNAK, DE VÉLEMÉNYÜK AZ VAN
A balkánmaffia kapcsán több olyan levelet kaptunk, feltehetően fiataloktól, az úgynevezett "netes agymosottaktól", akiknél kiderült az, hogy OLVASNI NEM TUDNAK, DE VÉLEMÉNYÜK AZ VAN. Ez a súlyos jelenség egyébként nemcsak a tizenévesekre, huszonévesekre, harmicasokra jellemző, hanem a felnőtt társadalom túlnyomó többségére is, beleértve a diplomás újbunkókat is. Ha valaki nem képes sokoldalúan tájékozódni adott ügyről vagy témáról és nincs meg hozzá a kellő olvasottsága, ami könyvolvasást jelent és nem netes kacsákat, nos az ilyenek véleménye nem túl sokat számít. Csak egy példa erre a tragikus helyzetre. Ott van több ezer fiatal a balkándiszkóban, mindegyiknél van mobil. Olyan 2 ezer és 4 ezer közötti számok keringenek arról a napról. Tegyük fel, hogy ezek közül csak mondjuk 10 %-nak van kamerás mobilja. De ez is ezer főnél már 100 db kamerás mobilt jelent. Mégis egy sem volt, aki felvételt készített volna gyanús jelenségekről, sem a mentők és sem a rendőrség működéséről, sem a teremben, lépcsőkön való viszonyokról. Hiszen most az amatőr felvételek nagyon sokat segíthetnének a bizonyítékok feltárásánál.
Továbbra sem jelentkeznek nálunk azok a korábbi okos véleményezők, akiket elküldtünk a HVG-hez és a STOP-hoz, hogy onnan kérjenek információkat és képeket a gyilkosságokról, mert ők ott voltak és mindent rögzítettek a meggyilkoltakról. Mi csak egy magánblog vagyunk, nem rendelkezünk egy állandó ugrásra kész csapattal, mint a két említett oldal, akik azonnal ott voltak a gyilkosságok után. Továbbra is várunk minden olyan adatot, tényt, véleményt, amit eddig nem közöltek sehol sem,  a balkánmaffia gyilkosságairól. Kép: az egyik magyar áldozat 

Továbbra is kérdezzük, hogy mi a fenét keresett ott a meggyilkoltak hulláinál a Máltai Mentőszolgálat? A képen két Máltai-s is látszik. Erre még a mentők szóvivője sem adta meg a választ.