2012. január 25., szerda

JANUÁR 25 - ELÉG VOLT AZ MVSZ MAFFIÁBÓL

MVSZ MAFFIA VÉGNAPJAI KÖZELEDNEK  
Kép: csak a kezemet figyeljétek

A hazai sajtó teljes mértékben elhallgatja – immár sok-sok éve – a Patrubány (+ több keresztnév) vezette MVSZ ámokfutását, ezen belül a pénzügyi és vagyongazdálkodási ügyeket. Csodálatos módon Lipótváros Hangja (MN) is mélyen hallgat erről, pedig őnekik van egy Torkos nevű tényfeltáró és oknyomozó lapírójuk, de beszélhetnénk a HírTV-ről is, amely országos ügyeket „fedezett fel”, tárgyalt ki és ennek alapján indultak el följelentések és büntető eljárások, de most valahogy a híres tévé is befagyott az MVSZ bűnözési ügyeit látva. Mélyen hallgatnak és lesütik a szemüket....Szerény pici blogunk nem hallgathat mocsokrácia disznóságai ügyében, mert ezek tengernyi mennyiségűek. Aki tudja adja át másoknak is ezt az „örömhírt”.....Kép: Patrubány elvtárs
HOVÁ LETT A KÖZPÉNZ PATRUBÁNY ELVTÁRS?
Etikai és fegyelmi eljárást indít egy MVSZ tag Patrubány Miklós ellen, az alapszabály 11. § 2.) paragrafusára hivatkozással, közölte velünk egy nevének elhallgatását kérő MVSZ tag a mai napon. Az eljárást azért indítja meg, mert napokon belül kalapács alá kerül az MVSZ Benczúr utcai ingatlana. Az árverést már meghirdette, és a határnapot is kitűzte az V. kerületi végrehajtó. Az árverést az interneten is lehet olvasni. A konkrét etikai vád az MVSZ és cégei, alapítványai, illetve a magyar nép vagyonának az elherdálása, valamint Patrubany alapszabályba ütköző cselekedetei és személye. Az etikai eljárásnak ki kell térnie a 2,5 milliárd (2.500.000.000.-) elköltött forintra, mely Patrubány elnöksége ideje alatt tűnt el az MVSZ-ből, cégeiből és alapítványaiból. A külföldön élő honfitársaink részére írjuk, hogy a 2,5 milliárd (2.500.000.000.-) forint kb. 10.000.000.- (tízmillió) USA dollárnak megfelelő összeg, illetve kb. 8.300.000,- (nyolcmillió háromszázezer) Eurónak megfelelő összeg. Tehát a kérdés az, hogy hová tűnt el ez a pénz? Az eljárás konkrétan az MVSZ teljes vagyonának a vizsgálatára ki kell terjedjen, a Pax Pannonia Vagyonkezelő Kft., az Árpádhír Televízió Kft. az alapítványok és az MVSZ mint egyesület re is. Csak akkor lehet teljes mértékben áttekinteni a pénzügyeket, ha minden ügy pénzügy áttekintésre kerül. A vagyonvesztést Patrubánynak hitelt érdemlő módon, bizonyítékokkal kell bizonyítania. A vagyonvesztés miatt az eljárásnak érintenie kell az útnyilvántartásokat és utazásból eredő kifizetéseket is. Az útnyilvántartások ügyében, a Fővárosi Főügyészség már megírta, hogy törvénytelenül történtek. Az MVSZ tag kíváncsi, hogy az utazásokból eredően mennyi pénzt fizetett ki magának és családjának a törvénysértő Patrubány. A vagyonvesztési vizsgálat ki kell térjen a tavalyi évben elvesztett perekre is. Milyen anyagi és milyen etikai fegyelmi vétség terheli Patrubány Miklóst azért, mert a Magyarok Világszövetségét 2011-ben a bíróság jogerősen leminősítette különösen közhasznú státusából, csak közhasznú státusába, ami a történelem eddig állása szerint példátlan jelenség a Magyarok Világszövetségére nézve. Az MVSZ tagok érdemi státusa csökkent, mely óriási etikai és anyagi veszteséget jelent számukra.
A Csíszér Zsuzsával, Erdélyi Máriával, és Bíró Józseffel szemben jogerősen elvesztett perből fakadó több mint 7 millió (7.000.000.-) forint kifizetéséből eredő anyagi és erkölcsi kár vizsgálata is tárgya az etikai vizsgálatnak, melyben egyszemélyes vétkesnek a bíróság Patrubány Miklóst nevezte meg. Az etikai eljárásnak része kell legyen a törvénysértő 2008-as közgyűlés és választás is, amelyet a Bíróság már jogerősen 2011. november 29-én kimondott. Az etikai vizsgálat nem mondhat mást mind a bíróság jogerős ítélete, hogy Patrubányt erkölcsi, alapszabályi és pénzügyi felelősség terheli a törvénysértő elnökválasztás miatt. Patrubány az MVSZ-nek okozott anyagi és erkölcsi kár miatt felelnie kell, mivel a cselekedete az MVSZ alapszabályának a 11. § a) 2.)-be ütközik, mely a tag kizárásával kell végződjön. Az etikai eljárásnak ki kell térjen a törvénytelen 2011. december 3-án megtartott elnökségi ülésre, melyet Patrubány törvénytelenül, és alapszabály ellenesen hívott össze, tartott meg. Az ülésre több elnökségi tagot sem hívott meg, amely cselekedet etikai eljárást kell vonjon maga után. A törvénytelenség nem a tagság érdekeit képviseli. Az ügyben bírósági és ügyészségi eljárásokat kellett indítaniuk. Az etikai eljárásnak ki kell térjen a 2012. január 7-én megtartott törvénytelen választásra is, amelyet Patrubány törvénytelenül és alapszabály ellenesen hívott össze és tartott meg. Az ügyben bírósági és ügyészségi eljárásokat kellett indítaniuk, mivel több küldöttet sem hívtak meg a közgyűlésre, ellenben csövesek és ismeretlenek törvénytelenül szavazhattak. Az etikai eljárásnak ki kell térjen arra, hogy mekkora erkölcsi és anyagi kárt okozott Patrubány azzal, hogy 2004-óta nem engedi be a törvényesen megválasztott MVSZ Szlovákiai küldötteit a közgyűlésekre. Illetve arra is, hogy Kvacskay Károlyt, akit 2008-óta, annak ellenére nem engedik be a közgyűlésekre, hogy a bíróság jogerősen kimondta azt, hogy Kvacskay Károly be kellett volna engedjék a közgyűlésre. A közgyűlések nyilvánosak, és nem lehet onnan embereket kitiltani, vagy kizárni. 2008-óta minden közgyűlésre úgy érkezünk, hogy rendőröknek kell magyarázkodnunk a portán Patrubány által kiagyalt és végrehajtott törvénytelenségek miatt, mert nem engednek be békés személyeket a közgyűlésre. Az etikai bizottságnak vizsgálni kell az alapszabály 5. § 1) pontjába ütköző Patrubány múltját. Az MVSZ alapszabályának 5. § 1) pontja kimondja, hogy „nem lehet tag az, aki közreműködött bármilyen totális diktatúra létrehozásában, fenntartásában vagy kiszolgálásában, alapvető emberi jogok és a magyar nemzeti értékek megsértésében.” Patrubány mint tudott tény a Román Kommunista Párt (RKP) tagja volt. Aktívan részt Nicoalae Ceusescu újraválasztásában.
RKP alapszervezeti titkárként, támogatta a Román Kommunista Pártot, amely szervezet magyarok tízezreit gyilkoltatta meg, végezte ki és vetette börtönbe. Bukaresti kiképzést kapott Nicolae Stafan Patrubany, aki most az MVSZ elnöknek nevezi magát. Tudomásunk szerint a Bukaresti hírszerzésnek dolgozott és dolgozik. Bukarestből, Kolozsvárról kap román kitüntetéseket. Elegünk van a maffia típusú MVSZ közgyűlésektől és elnökségi ülésekből, melyeket Patrubány törvénytelenül hív össze és tart meg, ezért kérjük az etikai bizottságot, hogy állapítsa meg az alapszabálysértéseket. (Egy Fővárosi MVSZ tag) (körlevélből)