2012. január 20., péntek

JANUÁR 20 - RÁLÉPTEK A BŰNÖZŐK LÁBÁRA

ITÉLET A BANKCSALÓ MAFFIÁK ELLEN  
Példa nélküli a hazai történelemben, hogy egy bank ellen (OTP) pert nyerjen egy jogász, a banki csalásokkal kapcsolatban. Hogy ennek mekkora jelentősége van, az abból is látszik, hogy a cionrádió délben hozta a hírt! Ami nem semmi. Két pontban itélte el a bíróság az OTP-t az ál-devizahitelekkel kapcsolatban.
1 - Törvénytelen volt svájci devizában fölszámolni a hitelezőknek nyújtott kölcsönöknél a KEZELÉSI KÖLTSÉGET
2 - A másik bűnözésük a legsúlyosabb. Amikor a bankok az ügyfelekkel megkötötték az úgynevezett hitelszerződést, abban nem szerepelt az, hogy a bankok nyerészkedtek a svájci frankkal, ugyanis ők ezt olcsóbban vették meg és napi árfolyamon, drágábban számolták el a hiteleseknek, amikor azok törlesztettek. Így hatalmas CSALÁSOS NYERESÉGÜK lett a bűnöző bankoknak.
Még egyet mondtak a hírben. Azt, hogy a pert nyert ügyvéd főképpen az akkori PSZÁF-ot itélte el, akik TUDTAK ERRŐL A HATALMAS CSALÁSOKRÓL és szemet húnytak efölött. Most az OTP azt azzal az ócska hazugsággal védekezik, hogy ők az akkori törvényeknek "megfelelően" jártak el a hitelezésnél. Mi ehhez csak azt tesszük még hozzá, hogy az összes közjegyző bűncselekményt követett el, amikor ilyen CSALÁSOS FELTÉTELŰ szerződéseket az állam nevében törvényesítettek, aláírásukkal is.

Kép: csaladihazepites
Itt a jó följelentés az ügyészségre, akik nem mozdulnak semmilyen banki bűnözők ellen: