2012. január 15., vasárnap

JANUÁR 15 - EU-RONGYOT ÉGETNI SZABAD

EU zászló égetése a parlament előtt már 2009 nyarán  



Kép: jéééééééééé....a görögöknél demokrácia van! Ők annyi EU-rongyot égethetnek el közterületen, amennyit csak akarnak.....Úgy látszik kétféle EU-jog létezik...
A fenti videóra szeretném felhívni a figyelmüket. Hogy miért? Azért mert a felvételek az EU képviselőválasztások idején készültek két és fél esztendeje, a szavazóurnák lezárását közvetlenül követő percekben. Az időpont megválasztása sem volt véletlen, mégpedig azért, hogy ne zavarják meg a szavazás menetét, illetve annak az eredményét. Hogy ezért ne lehessen szabálysértést varrni a videón szereplő Fáber Károly nyakába, aki már akkor így tiltakozott hazánk gyarmati státusza ellen.
Miért érdekes ez? Azért, mert most pénteken született felmentő ítélet az ügyében, amelyben saját maga látta el a védelmét. Tehát nem követett el akkor és ott szabálysértést. Erről az ítéletről a Jób-bik vezérkarában is egészen biztosan tudtak, és ezért próbálkoztak megismételni ezt immár nagyobb médianyilvánosság előtt. Hiszen tudták, hogy nem lesz következménye! Viszont felhajtás az ügy körül annál inkább, ami biztosan a malmukra hajtja a vizet. Hiszen az egyre csökkenő népszerűségüket valamivel növelni kell. Egyébként a parlament a demokraták homokozója.Belülről nem lehet megreformálni a rendszert. (olvasónktól)