2012. március 18., vasárnap

MÁRCIUS 18 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

Március 15-e pesti képei az aljavilágról...
Kép: Csótány, másnéven Öszödi Böszme pártjának (DK) ifjúsági vezetői a belvárosban, (amatőr képek)
Kép: Csótány magányos tüntetője. Fölhívnánk a figyelmet Csótány sajátos pártjelvényére és a szabadőművesek által előkészített francia forradalom jelszavaira
Kép: a pesti gettó kivonult a Ferenciek-terére
Kép: Pintér unatkozó rendőrei...Még hogy nincs elég pénz a rendőrségre? Több ezer rendőrt küldtek ki a semmittevésre a legnagyobb nemzeti ünnepünkön. Ugyanezt már Csótány alatt is megtette a bűnöző rendőrség, most Orbán rendőrsége szórja a tízmilliókat ki az ablakon
Kép: hány százerbe is kerül egy ilyen fölszerelés, mindenestül? Csodálatos módon egyetlen szennytévének sem jut eszébe ilyen kérdéseket föltenni..
Kép: az élősködő, bűnöző rendőrség elnyeli a százmilliókat, miközben a pesti alvilágnak nem kell rettegnie, mert őket nem üldözik. Ebben rejlik a demokrácia lényege..
Kép: a hős rendőrök megint megvédték a szovjet mocsok-emlékművet...Igaz, senki sem akarta ezt a szemetet ledózerolni...
Kép: Toroczkai és pár fős bandája a volt tévészékházra zászlót tűzött ki a sötétben. Csodálatos módon ennek a bandának be lehetett menni a bankcenterbe és a hajuk szála sem görbült meg...Az még csodálatosabb, hogy a Szentkorona Rádió még nem magyarázta meg nekünk ennek a hőstettnek a lényegét és arról végképp hallgatnak, hogy Toroczkai a rendőrségnek vagy a titkosszolgálatnak az ügynöke-e?
Kép: szkr