2010. november 22., hétfő

NOVEMBER 22 - VÖRÖSPATKÁNY IMÁDÓI

VÖRÖSGYILKOSOK
ELSZÁMOLTATÁSÁT
 KÖVETELJÜK

Ezért aztán nem is fárasztanék senkit a részletekkel, hisz Tamás Gáspár Miklós, vagy Feldmájer Péter hivatásos és megélhetési rettegők közhelyes sirámait, szerintem már mindenki fejből is képes lenne felidézni. Azonban egyet mégis hadd idézzek ide. Ezt a gondolatot Feldmájer tette hozzá a délutánhoz: "Szerintem azért gyűlölik Károlyit, mert nem volt elvakult antiszemita, zsidógyűlölő és felemelte hangját a zsidótörvények ellen." Ebben a mondatban benne van minden, ez pontosan rávilágít a honi véleményformáló zsidók pofátlan, félrevezető csúsztatásaira és minden rohadtságára, ami jellemzi őket. Mert ők is tudják, hogy a magyarok többsége alapvetően nem ezért gyűlöli Károlyit. És ha azok, akik üvöltve tapsikoltak ennek a mondatnak kivennék egy percre a fejüket a Feldmájer-félék seggéből, akkor talán ők is rájöhetnének arra, hogy ez miért nincs így. Mert ugye azt egyik Antifa sem gondolja komolyan, hogy a magyarok többsége az ország trianoni elveszejtését még megértené, a Beneshez való dörgölőzést még csak-csak tolerálná, a vörös terrort még-még megbocsátaná, Kun Béla seggének bő nyállal való tisztítását még el-elnézné Károlyinak, de azt, hogy nem volt zsidógyűlölő, azt már nem? Tényleg a másik oldalon ennyire szánalmas idióták állnak, akik elhiszik, hogy Károlyit a jobboldalon nem a fentiek miatt köpik le hanem azért, mert felemelte hangját a zsidótörvények ellen? De lépjünk tovább ebből a kis kitérőből, hisz a tegnap estének az egyik legérdekesebb mondta nem a színpadon hangzott el. Ugyan ezt is Feldmájer mondta, de már a rendezvény után, a Hunvald-ügy kapcsán feltett újságírói kérdésre:
- Ön meglepődött Zoltai Gusztáv szerepvállalásán?
- Hát… Nyilvánvaló, hogy eléggé szerencsétlen egy ilyen telefonálás… Azt gondolom, hogy helytelen egy ilyen telefonbeszélgetést folytatni, de el nem ítélem. Mindenkinek vannak rossz mondatai, amelyeket később aztán lehet kritizálni.
És ha ehhez még hozzávesszük Zoltai elvtárs hétvégi nyilatkozatát is, amit az ügyészségen engedett el, és ami szerint ő csak blöffölt, amikor megígérte a közel egymilliárdos károkozással vádolt Hunvaldnak, hogy utánanéz az ügyének, akkor megint kezd szépen kirajzolódni előttünk a következő napok kimosdatási forgatókönyve…Nem ítélem el… rossz mondatok… csak blöff volt az egész…Ugye az nem lehet, hogy ezek ezt is megússzák? (radicalpuzzle, részlet és kép)