2012. május 1., kedd

JÚNIUS 3 - AZ ÚJ HONLAP INDULÁSÁRÓL


http://www.amagyaroldal.hu/hirek/


Az oldal már elérhető, hamarosan bővebb tartalommal, addig is az "oldal ajánló"-ban lehet tallózni. 2012. jún.13.

Tisztelt olvasóink, érdeklődőink, levelezőink és tudósítóink! Sokan érdeklődtek már, hogy mikor folytatódik ez a blog? Ez a blog bezárt, nem folytatódik, mert a Google ingyenes tárhelye betelt, fizetni pedig nem fogunk a cégnek tárhelyért.  Az eddigi témák egy külön honlapon folytatódnak, aminek indulási idejéről és címéről itt fogunk tájékoztatni, amit a közeljövőben  jelzünk. Addig is türelmet kérünk, a Szerk. 2012.jún.3.
Elég volt a Google packázásából, s akkor még finoman fejeztük ki magunkat. Jó két hónapja azt hazudják, hogy az ingyenesen adott tárhelyük 1 GB tárhelye megtelt, de ezt semmivel sem igazolják, csak úgy üzenik. Miközben az elmúlt hetekben  sokszáz MB téma törölve lett, csak azért, hogy fölszabaduljon hely, de ennek ellenére képet több hónapja nem engednek föltölteni, mondván, hogy a tárhely megtelt. Ami nem igaz. Akár automata csinálja ezt az üzenetet, akár nem, ez egy hatalmas csalás.  Elsősorban hazai olvasóinknak üzenjük, hogy később jelezzük, hogy hol folytatjuk az eddigi tartalom föltöltését, de ez nem a Google "szolgáltatása" lesz, az biztos. Csak úgy megjegyezzük, hogy ócska és csaló  levelezőjükhöz 7 GB tárhelyet adnak.


Levélíróinknak, tudósítóinknak üzenjük, hogy se szöveges, se képes anyagot ne küldjenek, mert ebbe a blogba már nem kerül föl semmi. Köszönjük szépen az eddig küldött sok anyagot, ezek javát és a legutóbb is küldött képanyagokat elmentettük. A Google azt hiszi, hogy a blogszolgáltatásával valami jót tett. Szó sincs erről. Hogy ennek mi van a hátterében, azt majd más helyen, más alkalommal közöljük. Internetes gengszterekkel nem fogunk közösködni, mert az internet nem erre való. Még az a szerencse, hogy a végén csak kiderült, hogy milyen módszereket alkalmaznak az amerikai cégnél, akik azt hiszik, hogy ezeket a nevetséges játékaikat Magyarországon is beveszik a fölhasználók.

EU- TERRORISTÁK PERE ELHALASZTVA